Kendt TV-vært i ny rolle: Det skal han lave nu

Claus Elgaard skifter stol; nu skal han være projektleder.

Udgivet Opdateret

Den tidligere tv-journalist, forfatter og foredragsholder Claus Elgaard er netop startet i en nyoprettet stilling som projektleder i organisationen Tuba. Her skal han arbejde på at udvikle organisationens erhvervssamarbejder og -sponsorater.

Det oplyser Tuba i en pressemeddelelse.

Vokset op med misbrug

Claus Elgaard er selv vokset op i et hjem med misbrug, og derfor betyder det meget for ham at være med til, at flere unge kan få hjælp til at håndtere konsekvenserne af en barndom, hvor alkohol- eller stofmisbrug prægede hverdagen.

– Jeg har altid arbejdet med velgørenhedsarbejde og har ofte haft lyst til at gøre det til mit arbejde. Og det giver så meget mening for mig at arbejde for Tuba. Jeg ville ønske, at jeg selv kunne have fået hjælp af en organisation som Tuba, da jeg var yngre, siger Claus Elgaard, der lige nu også er aktuel med tv-dokumentaren ”Afhængig af fortiden”, hvor han og søsteren Puk Elgård undersøger, hvilke konsekvenser opvæksten har haft for dem hver især.

I Tuba er landsleder Henrik Appel meget glad for at have fået Claus Elgaard med på holdet.

– Der er et stort uudnyttet potentiale i erhvervssamarbejder, og jeg er helt sikker på, at Claus Elgaard er den rigtige til at udvikle Tuba på det område.

Powered by Labrador CMS