Kendt realitydeltager indlagt: Ville skade sin egen søn

Det har ikke været nemt for Kia Sødergreen at vænne sig til at blive mor. Det har nu fået hende indlagt på psykiatrisk afdeling for anden gang.

I 2017 blev “Knaldperlen” Walid Bechara og Kia Sødergreen forældre. Foto: Discovery Networks Danmark (Arkivfoto)
Udgivet Opdateret

For Kia Sødergreen, der blev landskendt i Kanal 5-serien Kongerne, har det at blive mor langt fra været en dans på roser. Kia Sødergreen fik et barn sammen med den anden deltager i programmet Walid ‘Knaldperlen’ Bechara tilbage i 2017, men siden da har den kendte mor haft problemer med at tøjle det psykiske helbred.

Da hun havde født, fik hun en fødselsdepression og en fødselspsykose, og først præcis et halvt år efter fødslen af den lille ny blev Kia udskrevet fra psykiatrisk afdeling.

Siden realitystjernen blev udskrevet fra den psykiatriske afdeling har livet været godt, men nu er den gal igen, skriver BT.

Ville skade baby

Der var ellers længe bedring at spore, men for realitystjernen begyndte den negative spiral igen for godt fire uger siden. Hun blev nemlig ramt af et tilbagefald, som mange nok vil kalde markant. Hun har i hvert fald været indlagt i de seneste fire uger på den psykiatriske afdeling.

– Jeg blev enormt bange for mig selv, og jeg syntes, det var meget flovt at snakke om at have de tanker. Men jeg er ikke den eneste, der har de tanker, jeg er bare den eneste, som snakker højt om det, og jeg synes, det er vigtigt at fortælle, at man godt kan få de tanker som nybagt mor. Hver gang han græd, eller jeg ikke vidste, hvad jeg skulle gøre, så fik jeg de negative tanker om at skade ham, siger Kia til BT.

Kia Sødergreen er igang med at skrive en selvbiografi om hendes liv på TV, at få barn med knaldperlen og kæmpe med psykiske problemer.

Powered by Labrador CMS