Kendt fra DR: Banket på plads af Kongehuset

Smykkeforretningen Frederik IX Studios - der er kendt fra DR-programmet Løvens Hule - skifter nu navn

Louise Mygind Andersen har valgt at ændre navnet på sin virksomhed efter ønske fra Kongehuset.
Louise Mygind Andersen har valgt at ændre navnet på sin virksomhed efter ønske fra Kongehuset.
Udgivet Opdateret

Efter pres fra Kongehuset har Louise Mygind Andersen, der blev kendt i DR-programmet Løvens Hule, valgt at ændre navnet på sin smykkeforretning fra Frederik IX Studios til IX Studios.

Det skriver virksomheden selv i en pressemeddelelse.

- Siden jeg var med i Løvens Hule har der i flere omgange været rejst spørgsmål omkring vores brandnavn. Jeg har aldrig ønsket at overskride grænser i forhold til Kongehuset. Så i respekt for Kongehusets generelle ønske om at lægge afstand til kommercielle interesser, har jeg selvfølgelig besluttet at ændre navnet på min smykkevirksomhed til IX Studios, siger Louise Mygind Andersen i pressemeddelelsen.

Fik investering med

I Løvens Hule-programmet forklarede Louise Mygind Andersen ellers, hvordan virksomhedens navn og brand i høj grad var inspireret af Frederik den 9., som er Dronning Margrethes far.

Det skriver Finans.dk.

Hun bedyrede også i programmet, at hun havde tilladelse til at bruge Frederik den 9. som brand.

Efterfølgende oplyste Kongehuset dog til Berlingske, at der ikke var givet tilladelse til at bruge navnet.

I første omgang valgte iværksætteren at fjerne en række billeder fra virksomhedens hjemmesiden, men har altså nu valgt også at ændre firmaets navn.

Det lykkedes Louise Mygind Andersen at få en investering med fra Christian Arnstedt, der købte 10 procent af virksomheden for 400.000 kroner.

Powered by Labrador CMS