Kendt forfatter ramt af corona

Trods vaccine har Afdeling Q-skaberen Jussi Adler-Olsen fået konstateret coronavirus. Det oplyser den 71-årige krimikonge i et opslag på Facebook

Jussi Adler-Olsen blev få for dage siden interviewet om sin nye bog, 'Natrium Chlorid', på BogForum i Bella Center i København. (Arkivfoto).
Jussi Adler-Olsen blev få for dage siden interviewet om sin nye bog, "Natrium Chlorid", på BogForum i Bella Center i København. (Arkivfoto).
Udgivet Opdateret

Krimikongen Jussi Adler-Olsen må holde sig isoleret derhjemme, kort efter at han har udgivet sin nyeste bog i Afdeling Q-serien, "Natrium Chlorid".

Den 71-årige forfatter har fået konstateret coronavirus.

Det oplyser han i et opslag på Facebook.

- Trods flere negative PCR-tests inden for den seneste uge og det faktum, at jeg er vaccineret i foråret, har jeg desværre fået besked om, at jeg er testet positiv for corona, skriver Jussi Adler-Olsen på det sociale medie.

- Det er jeg selvfølgelig virkelig ked af, så jeg vil bruge anledningen til at minde alle om at lade sig teste hyppigt. Og om at lade sig vaccinere. Hvis vi alle viser samfundssind, håber jeg, at vi hurtigere kan komme igennem dette, lyder opfordringen fra den prisvindende forfatter.

Han tilføjer til sidst i opslaget, at han håber, at han kan nå ud på sin planlagte signerings-tour, når han er raskmeldt.

Powered by Labrador CMS