Kendt dansk sangers mareridt: Har SKAT på nakken

Selv om Wafande kan se frem til at få mere for sin lejlighed, end han har givet, så er der sandsynligvis ikke en krone tilbage, når alt kommer til alt.

Wafande har Skat på nakken. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Den danske sanger Wafande – med det borgerlige navn Wafande Pierre Jolivel Zahor – har for alvor fået Skat på nakken, skriver Se og Hør. Det skyldes en markant gæld til det offentlige, som sangeren trods musikalsk succes altså endnu ikke er sluppet af med.

Ifølge bladets research og oplysninger, har skattevæsenet foretaget et såkaldt udlæg i Wafandes lejlighed, som er blevet sat til salg. Udbudsprisen for de 82 kvadratmeter og tilhørende over 100 kvadratmeter kælder lyder på 4.995.000 kroner.

Problemer er bare, at den 35-årige Wafande ifølge Se og Hør mangler at betale 1,6 millioner kroner til det offentlige. I et forsøg på at få netop de penge, har Skat altså foretaget to udlæg. Et på en million, og et på 600.000 kroner, fremgår det af dokumenter tinglyst den 27. september i år, som Se og Hør har set.

Kort fortalt betyder det, at Skat vil sikre sig alt, der kommer ind af fortjeneste ved salg af lejligheden, op til de 1.600.000 kroner. Wafande betalte efter sigende 4.277.000 kroner for lejligheden, da han overtog den i 2015.

Hele miseren bliver dog ikke bedre af, at skattegælden ikke står alene. Wafande skylder nemlig både Realkredit Danmark og Danske Bank penge – ifølge Se og Hør omkring 4,4 millioner kroner. Dermed vil et salg til udbudsprisen resultere i, at gælden til Skat stadig er endog meget høj, Wafande ender på et hult nul, mens kreditinstitutterne får sine penge.

Kendte.dk har kontaktet Wafandes management for at høre, om han har en kommentar til situationen. Respons er der ikke kommet nogen af endnu. Dagbladet BT har forsøgt at kontakte Wafande – men uden held.

Powered by Labrador CMS