Kendisflirt: Verdensstjerner på hed date

Fotos viser, at der var masser af amoriner i luften, da sangerinden Ariana Grande var på date med den amerikanske rapper Mac Miller.

Nye billeder fra det britiske medie Daily Mail viser nemlig Ariana Grande og Mac Miller på en hed date i den amerikanske by Los Angeles. Foto: PHIL MCCARTEN/Scanpix (Arkivfoto)
Udgivet Opdateret

Da den amerikanske sangerinde Ariana Grande i 2013 offentliggjorde sin musikvideo til sangen “The Way”, var det langt fra sangteksterne og videoeffekterne, som hendes fans lagde mærke til.

I videoen kan man nemlig se, hvordan den 23-årige musiker kysser med rapperen Mac Miller, som har været med til at skrive sangen.

Nu lader det til, at kendisparret har valgt at gentage den hede fornøjelse fra musikvideoen i virkeligheden.

Nye billeder afslører hed date

Nye billeder fra det britiske medie Daily Mail viser nemlig Ariana Grande og Mac Miller på en hed date i den amerikanske by Los Angeles. Her blev der både kysset, krammet og nusset, mens de to stjerner nød en bid mad på en japansk restaurant.

Stjernernes romantiske date har fået flere af deres fans til at undre sig over, hvorvidt de officielt danner par. Hverken Ariana Grande eller Mac Miller har dog valgt at kommentere de nye billeder.

Til trods for at det musikalske par først nu lader offentligheden få et lille indblik i deres forhold, begyndte rygterne allerede at svirre om deres kærlighed tilbage i 2013. Her mistænkte flere, at det hede kys mellem Mac Miller og Ariana Grande i musikvideoen til “The Way” langt fra var opstillet.

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS