Kendis skovler millioner ind: Nu har han solgt svinedyr lejlighed

Det er sjovt at hedde Dennis Knudsen for tiden. Den kendte frisør har lige tjent styrtende med penge på et lejlighedssalg.

Dennis Knudsen har gjort en god handel, da han solgte sin bolig. KLIK videre for at se boligen Foto: Scanpix
Dennis Knudsen har gjort en god handel, da han solgte sin bolig. KLIK videre for at se boligen Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Den danske kendis-frisør Dennis Knudsen har scoret intet mindre end jackpot, da han solgte sin 150 kvadratmeter store lejlighed på Havneholmen bag Fisketorvet i København. Dennis Knudsen solgte lejligheden på 36 dage og måtte tage et afslag på en halv million kroner, men det gjorde vist ikke frisøren noget.

I følge Boliga.dks oplysninger købte han lejligheden i efteråret 2016, men dengang var prisen en helt anden. Den kendte frisør købte nemlig lejligheden for 6,455 millioner kroner. Men nu kan den kendte hårguru se frem til en klækkelig gevinst, da han solgte lejligheden for 11 millioner kroner.

Det er Home Projektsalg København SV, som har haft lejligheden til salg. Og med en tårnhøj kvadratmeter pris på 76.666 kroner, så kan boligen nok have skræmt de fleste væk. I første halvdel af 2019 blev ejerlejlighederne i området solgt for  en kvadratmeterpris på omkring 50.000 kroner.

Grund til at håbe på sol

For Dennis Knudsen har det næppe været en negativ oplevelse at sælge sin bolig, da da han fik den solgt på lige over en måned. Normalt er liggetiden på en lejlighed ellers 79 dage i den populære bydel.

Der er god grund til at håbe på en god sommer for den nye lejlighedsejere, da den imponerende bolig har tre altaner og en tagterrasse med udendørs spa. Foruden at tilbyde rig mulighed for solskinstimer på altanerne, så har lejligheden tre værelser og panoramaudsigt over havnen.

Kendte.dk har forgæves forsøgt at få fat i Dennis Knudsen.

Powered by Labrador CMS