Kate fik nyt job for én dag – og hun imponerede

Hvem er bedst bag en bar af Kate og William - det spørgsmål er nu blevet besvaret.

Kate blev nødt til at hjælpe William med skænke øl. KLIK VIDERE OG SE, HVORDAN DET GIK. Foto: Scanpix
Kate blev nødt til at hjælpe William med skænke øl. KLIK VIDERE OG SE, HVORDAN DET GIK. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

En tur til Nordirland har afsløret et nyt og helt skjult talent hos Kate Middleton. Den royale darling var sammen med prins William rundt flere steder på et højst overraskende royalt visit. Men særligt et besøg synes at have gjort indtryk på folk.

Det viser sig nemlig, at Kate Middleton er en overraskende dygtig bartender. Under et besøg hos Empire Music Hall i Belfast skulle det royale par nemlig prøve kræfter med den ædle disciplin at skænke en øl op fra et fadølsanlæg – og her viste Kate Middleton, at hun kunne håndtere hanen som få og leverer en perfekt skummet øl.

Faktisk var hertuginden af Cambridge så god til at skænke øl, at hun blev nødt til at hjælpe sin mand, der var anderledes udfordret af at få skummet til at ramme den rette mængde. Så hvis man ønsker en royal bartender til arrangementer i kongehuset, bør man håbe at få Kate Middleton som borddame.

Besøget fandt sted i forbindelse med et besøg til Empire Music Hall, hvor parret skulle til en formel fest, hvor de blandt andet mødte Fionnuala Jay-O’Boyle, der er Lord Lieutenant of Belfast, samt den kendte britiske atlet Mary Peters, der blev ridder og dermed fik titlen af Dame.

Powered by Labrador CMS