Kaos i kendt forlystelsespark: Forlystelse gav 12-årig dreng indre blødninger og blindhed

Drengen blev sendt på hospitalet. Forlystelsen er lukket.

Udgivet Opdateret

Forlystelsen Skyroller blev mandag afspærret af politiet, efter at en 12-årig dreng i weekenden kom voldsomt til skade, efter at han havde været oppe i forlystelsen. Bakken, der har forlystelsen stående, skriver nu i en pressemeddelelse, at forlystelsen vil være lukket, til den igen er sikkerhedsgodkendt.

Skyroller er fra 2014, og Bakken skriver, at forlystelsen blev gennemgået og godkendt, som en sådan forlystelse skal, fra 21. til 23. marts, men alligevel skete der et eller andet med forlystelsen i weekenden.

Som Newsbreak.dk tidligere har fortalt, blev den 12-årige dreng snurret rundt på hovedet over 100 gange, og han blev efterfølgende kørt på sygehuset. Her fik han konstateret blødninger i hovedet og som følge heraf lettere blindhed.

Direktør beklager

“Vi beklager dybt, at en af vores gæster har haft en meget ubehagelig oplevelse i en af vores forlystelser. Det er en situation, vi tager meget alvorligt, og som vi er i fuld gang med at undersøge til bunds. I den forbindelse skal forlystelsen Skyroller gennemgå en teknisk udredning, så vi kan få klarlagt, om forlystelsen har været ramt af en teknisk fejl, som er årsag til de skader, drengen har pådraget sig. Force Technology har sammen med politiet været forbi og foretage undersøgelser på forlystelsen tirsdag eftermiddag, og vi forventer, at der foreligger en rapport i løbet af onsdag eftermiddag” siger Nils-Erik Winther, administrerende direktør for A/S Dyrehavsbakken, i pressemeddelelsen.

Nordsjællands Politi oplyser, at årsagen til de mange rotationer, drengen blev udsat for, samt hans skader, skal undersøges i de kommende dage. Det er uvist, hvornår forlystelsen kan eller vil blive åbnet igen.

Powered by Labrador CMS