Kaos før kongeligt bryllup: Familien er dybt splittet

Om godt to uger skal prins Harry smedes sammen med sin Meghan Markle - men der er kaos ved kongeligt bryllup. Den kommende bruds bror er ikke engang inviteret med til festen - det er til gengæld Elton John.

Udgivet Opdateret

Man vil efterhånden ikke bliver overrasket, hvis en af de lytterne, der på lørdag ringer et dilemma ind til “Mads & Monopolet” er amerikanske Meghan Markle.

For der er godt nok meget, der tyder på, at hun og prins Harry har udfordringer i forhold til, hvem der skal inviteres til bryllup – og især hvem der ikke skal.

Siden de to blev forlovet ved udgangen af november sidste år, har der været gisnet en hel del om, hvor vidt Meghan Markle skal have hele sin familie med til bryllupsfesten.

Overrasket over manglende invitation

Senest skriver britiske Daily Mail, at skuespillerindens halvbror, Thomas Markle Jr., ikke har modtaget nogen invitation.

Ifølge mediet er han overrasket over, at forholdet mellem de to halvsøskende åbenbart ikke er tæt nok til, at han skal med til bryllupsfesten.

– Jeg vidste ikke engang, at vi ikke var tætte, så ja, jeg kunne godt tænke mig at se hende igen. Jeg vil gerne give hende et kram og fortælle hende, at jeg er stolt af hende, fortæller Thomas Markle Jr. i interviewet med Daily Mail.

Halvsøster: – Meghan har vendt familien ryggen

Thomas Markle Jr. antager, at Meghan Markle er pinlig berørt over nogle af de historier og beskyldning, som har været fremme i internationale medier omkring Markle-familien.

Blandt andet har Meghan Markles halvsøster tidligere udtalt, at den kommende prinsesse har vendt sin familie ryggen, efter hun blev kendt.

Det har Meghan Markles stedmoder dog afvist. Ifølge Thomas Markle Jr. har deres familie altid været ‘ødelagt’.

Familien bør holde sammen

Som Kendte.dk tidligere har fortalt, så har der også været stillet spørgsmålstegn ved, hvor vidt Meghan Markles far overhovedet skal følge sin datter op ad kirkegulvet i forbindelse med brylluppet.

Det håber hendes halvbror, og han appellerer til, at der en gang for alle lægges låg på de mange forskelligheder i den skilsmisseramte familie.

– Tiden er inde til bare at være en familie. Vi bør holde sammen som en sådan, og uanset hvad Meghan vælger at gøre, så vil familien altid være der, pointerer Thomas Markle Jr..

Gæsteliste rummer en del kendte personager

Meghan Markle bliver gift med prins Harry lørdag den 19. maj.

Indtil videre har gæstelisten til brylluppet været hemmelig, men nogle af de heldige, der har modtaget en invitation, er blandt andre Serena Williams, Ed Sheeran og Elton John.

Ud over dette er 2640 pladser spærret til offentligheden.

Powered by Labrador CMS