Kan du kende ham

Pelle Emil Hebsgaard er et kønt syn i rollen som ’Askepot – The Musical’, der får premiere i 2024

Udgivet Opdateret

Pelle Emil Hebsgaard har aldrig været bleg for at tage udfordringer op, og nu skal han spille rollen som eventyrfiguren ’Askepot’ i ny musical med premiere i 2024.

- Jeg så mig i spejlet og tænkte, hvad er det egentlig jeg har sagt ja til? lød det fra den 34-årige skuespiller til Kendte.dk ved pressemødet for ’Askepot The Musical’ i København.

Iført kvindetøj

- Jeg har tidligere været i kvindetøj på scenen. Det er noget producenter og instruktører gerne vil have mig til at gøre en gang imellem, afslørede han.

- Det er en sjov udfordring med den klassisk hjertevarme historie om ’Askepot’, der her er vendt på hovedet både med hensyn til fortællingen og karaktererne. Og jeg spiller altså den gode fe, forklarede han om rollen.

Helt fint med

Pelle Emil Hebsgaard er heller ikke bange for de sanglige udfordringer i den nye musical, hvor Rasmus Seebach har skrevet musikken til.

- Jeg har sunget rigtigt meget i karrieren. Det har jeg det helt fint med, fortalte Pelle Emil Hebsgaard, der til sommer som noget nyt også skal medvirke i Cirkus Summarum i Ballerup og Aarhus.

Pelle Emil Hebsgaard er hoppet i kvindetøj i forbindelse med ny musical til foråret næste år.
Pelle Emil Hebsgaard er hoppet i kvindetøj i forbindelse med ny musical til foråret næste år.
Powered by Labrador CMS