Kæmper med depression

Michelle Obama lider af en mild depression. Blandt andet på grund af Trump.

Udgivet Opdateret

USA’s tidligere førstedame, Michelle Obama, lider af en mild grad af depression. Det fortæller hun selv i den seneste udgave af sin nye podcast, ‘The Michelle Obama Podcast’. Hun nævner også, at det delvist er på grund af præsident Trump. Det skriver New York Post.

Artiklen fortsætter under videoen

“Jeg kæmper med en slags mild form for depression. Det er ikke kun på grund af coronaen og karantænen. Det handler også om raceproblematikkerne. Desuden om den siddende administration. At være vidne til dette hykleri dag ind og dag ud er ubærligt,” siger hun.

Michelle Obama fortæller også, hun forsøger at komme godt igennem tilstanden via forskellige rutiner.

“Det handler blandt andet om daglig motion,” forklarer hun og nævner i samme ombæring, at netop det at få sig rørt i peroder har været svært for hende under karantænen. Hun har simpelthen følt sig drænet.

”Jeg rækker også ud efter min familie og venner. Du ved – jeg kæmper for at holde kontakten til de mennesker i mit liv, der bringer mig glæde. Altså mine veninder, min mand, mine børn. Det handler ofte om de små ting. De små ritualer,” fortsætter hun.

Den tidligere førstedame slutter af med at fortælle, det giver hende et ‘åndeligt løft’ at være omgivet af gode mennesker.

Powered by Labrador CMS