Kæmpe gallamiddag i kongehuset: Se de imponerende billeder

Udgivet Opdateret

Hvert år bliver de kendte nobelpriser uddelt til store glæde og skue, men hvor det oftest er Nobels fredspris, der løber med overskrifterne – så er der faktisk en lang række priser, der bliver uddelt hvert år i alt fra fysik til litteratur. Men når hele det pompøse uddelingsshow er overstået, så bliver de mange vindere inviteret til en overdådige middag med de royale.

Her hører kongehuset blandt andet om, hvad netop hver enkelt nobelprismodtager havde bedrevet og hvordan de var nået frem til de prisvindende resultater.

Det hele blev fejret i Karl den XIs galleri, hvor dronning Silvia og kong Carl Gustav var imponerende klædt. De funklende balkjoler og bjergtagende jakkesæt var alt sammen med til at give atmosfæren af, hvor ganske særlig en middag den store fest for prismodtagerne er.

I galleriet øverst kan du se mange imponerende kjoler og den flotte opdækning i den ikoniske sal.

De kongelige var ekstra velklædt

Særligt dronning Silvia havde valgt en modig farve kombination i sin lyserøde kjole med diadem og sjal. Men også prinsesse Sofia havde fundet et diadem frem til anledning med øreringe, der matchede hendes flotte kjole.

Alt i alt var middagen alt, hvad man forbinder med nogle af de mest eksklusive priser i verden. Der var langborde med store sølv kandelabere og fint dækket op, mens gæsterne nød en lækker middag.

Powered by Labrador CMS