Jørgen de Mylius vælter sig i tilbud

Den legendariske radio- og tv-vært er en så ombejlet herre, at han må sige nej til mange

Udgivet Opdateret

Jørgen de Mylius er en legendarisk vært både på radio og tv, og siden han begyndte karrieren som 17-årig på DR har han også vendt plader i fritiden.

Det sidste gør han på 61. år, så han hermed kan kåres som Danmarks ældste DJ.

- Jeg skal spille på mange festivaler samtidig med, at jeg er vært på P5 seks dage om ugen i programmerne ’Hithouse eller ’Eldorado’, afslørede han til Kendte.dk ved premieren på Tivolirevyen torsdag aften.

Alt optaget

- Hele juni er besat med fester, hvor jeg spiller, og jeg har måttet sige nej til flere af tilbuddene på grund af mangel på tid, sagde den 78-årige musikelsker, der trods en moden alder fortsat er en ombejlet herre, når det gælder alle slags festligheder.

I starten tog han en stak 45-plader og en grammofon-afspiller under armen for at optræde ved hal-baller og i krostuer over hele landet.

I dag optræder Jørgen de Mylius også på store festivaler med et opdateret anlæg.

- Så længe der er nogen, der spørger, og så længe jeg har lyst, gør jeg det, har han tidligere fortalt.

Nyder at se folk i øjnene

Og han får stort udbytte af at være ude blandt folk.

- Jeg nyder at tage ud og se folk i øjnene. Til daglig sidder jeg alene i radiostudiet med min mikrofon, så det er rart at se, hvad det er for nogle mennesker, der danser til musikken.

- Og det hjælper mig også med at tilrettelægge musikken til programmerne, sagde han ledsaget af hustruen Inger.

Jørgen de Mylius er ustoppelig, når det gælder om at spille musik. Her sammen med hustruen Inger, 61, som han blev gift med i 2033. De har to børn sammen.
Powered by Labrador CMS