Joachim: -Vi er rasende

Prins Joachim og grevinde Alexandra er rasende på prins Nikolais tidligere rektor

Udgivet Opdateret

Prins Nikolais forældre, prins Joachim og grevinde Alexandra, raser over, at den tidligere rektor på Herlufsholm, Klaus Eusebius Jakobsen, har udstillet deres søn. 

Forældreparret har sendt en fælles udtalelse til Ekstra Bladet:

"Som forældre til en tidligere elev på Herlufsholm er vi - for at sige det på godt dansk - rasende over at se vores søn blive udleveret offentligt af hans tidligere rektor, Klaus Eusebius Jakobsen," lyder det i den skriftelige udtalelse.

Forældrene reagerer på Klaus Eusebius Jakobsens historie om Prins Nikolai, der fik en advarsel og blev hjemsendt nogle dage, efter han havde brudt alkoholreglerne under sit ophold på kostskolen.

Svigter prinsens tillid 

Prins Joachim og grevinde Alexandra mener, at Herlufsholms tidligere rektor har svigtet prins Nikolais tillid og fortrolighed. 

Og de peger på, at sønnens straf for i sin tid at overtræde skolens alkoholregler ikke skal bruges til at flytte fokus fra de alvorlige hændelser, som for nylig er kommet for dagen i kølvandet på afsløringerne om krænkelser og overgreb på Herlufsholm i  TV 2-dokumentaren 'Herlufsholms hemmeligheder'.

Hele udtalelsen

Sådan lyder Prins Joachim og grevinde Alexandras fælles udtalelse til Ekstra Bladet:

"Som forældre til en tidligere elev på Herlufsholm er vi - for at sige det på godt dansk - rasende over at se vores søn blive udleveret offentligt af hans tidligere rektor, Klaus Eusebius Jakobsen. Han har svigtet sin elevs tillid og fortrolighed, og Prins Nikolais straf for i sin tid at overtræde skolens alkoholregler skal ikke bruges til at flytte fokus fra de alvorlige hændelser, som for nylig er kommet for dagen."

null

- Jeg var iskold

Det var i et interview med TV 2 ØST, at Klaus Eusebius Jakobsen udleverede prinsen: 

- Vi havde en elev her for nogle år tilbage, som var medlem af den kongelige familie. Folk ved godt, hvem jeg taler om. Han overskred en af skolens alkoholregler, og jeg må sige, at jeg var iskold. Der var slet ikke nogen tvivl om, at den dreng skulle have en advarsel, og det fik han. Så blev hans far i øvrigt orienteret om det, og det er, mener jeg, et meget godt eksempel på, at det der med, at vi holder hånden over særlige grupper, har intet som helst på sig.

Herlufsholms tidligere rektor har svigtet prins Nikolais tillid og fortrolighed, lyder det fra prins Joachim og grevinde Alexandra.
Herlufsholms tidligere rektor har svigtet prins Nikolais tillid og fortrolighed, lyder det fra prins Joachim og grevinde Alexandra.
Powered by Labrador CMS