Interessen for to royale nygifte turtelduer stukket helt af

På bare to uger er antallet kongehus-fans eksploderet i Storbritannien. Brylluppet mellem prins Harry og Meghan Markle har skabt en enorm interesseret - ikke mindst via Instagram-profilen Kensington Palace.

Udgivet Opdateret

Briterne har stået på den anden ende den seneste tid – og det har noget med en vis Meghan Markle at gøre.

Brylluppet mellem hende og prins Harry har på alle måder været en succes.

Se de fantastiske billeder af parret nederst i artiklen.

Og nu viser det sig, at også på de sociale medier er interessen for de to nygifte turtelduer stukket helt af.

Populariteten eksploderet på få dage

Da Kendte.dk for et par uger siden gennemgik de mest “likede” billeder på kongehusets instagram-profil, havde kongehuset 3.896.600 fans.

Altså fans i helt håndgribelig forstand, fordi disse personer aktivt har valgt at følge Kensington Palace, som profilen hedder.

Men det tal er historie – og det var længe inden, at en amerikansk skuespillerinde giftede sig bort til en britisk prins.

To millioner fans er kommet til på to uger

En gennemgang af Instagram-profilen torsdag 24. maj – altså bare 13 dage efter – viser, at antallet af følgere er eksploderet.

I skrivende stund er der således 5.906.960 royale fans, der har valgt at følge Meghan, Harry og de øvrige kongelige, der eksalterer i selfies, dejlige billeder og nuttede opdateringer.

Det er med andre ord en stigning på over to millioner følgere – og dermed en cementering af, at Meghan Markle ikke kun er populær hos prinsen.

Populært børne-billede ned på femteplads

Vi kiggede også på det mest “likede” billede på Instagram-profilen fredag 11. maj – det var et af prinsesse Charlotte og prins Louise i skøn forening.

Her havde 1.184.404 følgere valgt at smide et “like” i form af Instagram-hjertet.

Efter brylluppet er det billede dog rutschet en kende ned ad hitlisten.

Antallet af “likes” er eksploderet

Flere af de Instagram-opdateringer, der er blevet lagt op i timerne og dagene omkring brylluppet, er nemlig også stukket helt af.

Faktisk har fem fotos hentet lige omkring en million “likes”, og har således lagt sig lige i slipstrømmen på det førnævnte billede.

Men hele fire fotos har overhalet billedet af prinsesse Charlotte og prins Louis. Og de er alle fire af det nygifte par.

De fire opslag har hentet fra 1,3 til 2,4 millioner “likes”. Se selv – du kan se billederne herunder:


Powered by Labrador CMS