Ignorerer Trump

Det kniber alvorligt for Donald Trump at trænge igennem til sin modebevidste hustru. I hvert fald når det gælder 'America first'

Udgivet Opdateret

“America first”. Det er et motto, nu forhenværende præsident Trump har buldret ud med både før og efter han satte sig til rette i det ovale kontor. Selvfølgelig for at sætte fokus på det amerikanske – både job og produktmæssigt. Men det er ikke lykkedes for ham at trænge igennem til alle.

Slet ikke til sin modebeviste hustru Melania. Det beviser et kig ind i hendes garderobe med al tydelighed.

Tag med på en lille visit i præsidentfruens klædeskab i galleriet ovenfor. 

Artiklen fortsætter under videoen

Vel er den tidligere førstedame blevet set klædt på i amerikanske brands og mærker som Calvin Klein, Ralph Lauren og så videre. For eksempel da Donald Trump blev indsat i præsidentembedet den 20. januar 2017. Her var førstedamen iklædt et Jackie Kennedy look a like sæt fra netop Ralph Lauren.

Men ud fra de fleste af de kreationer, hun siden er spottet i rundt om i hele verden, så har de store, europæiske modehuse og designere den største plads i hendes hjerte.

Chanel og Dolce & Gabbana

Det så man senest i forbindelse med præsidentparrets farvel til Det Hvide Hus og senere ankomst til Florida. Da Melania gik ombord på Airforce One var hun klædt på i sort fra top til tå, i et sæt hun havde sammensat af produkter fra de ikoniske, europæiske modehuse Chanel og Dolce & Gabbana.

Da hun et par timer senere så satte sine fødder på jorden i Florida skete det i en farverig sag fra Gucci.

Det kan godt være det er hendes stenrige Donald, der betaler gildet. Men hertil og ikke længere. Det er tydeligvis Melania, som har en fortid som model i såvel sit hjemland Slovenien som i USA, der selv udvælger herlighederne.

Powered by Labrador CMS