I weekenden bliver hans sag afgjort

Udgivet Opdateret

Københavns Byret ventes lørdag at træffe afgørelse i forbindelse med den kendte entertainer Martin Brygmanns anmodning om at nedlægge forbud mod en udgivelse fra DR.

Det oplyser Københavns Byret til Ritzau.

DR, generaldirektør Maria Rørbye Rønn og produktionsselskabet ImpactTV var torsdag indstævnet i byretten til at retsmøde, hvor Brygmann forlangte, at der blev nedlagt forbud mod en udgivelse, hvis indhold endnu ikke er offentlig kendt.

Udokumenterede påstande

Der blev ikke truffet nogen afgørelse ved retsmødet, og kendelsen ventes altså ifølge byretten at komme lørdag.

Ifølge Martin Brygmanns advokat, Heidi Højmark Helveg, er DR kommet med "udokumenterede freds- og ærekrænkende påstande" mod den 61-årige multiartist.

Har henvendt sig 10 gange

- I de tilfælde, hvor påstandene indeholdt tilstrækkelig konkrete oplysninger til, at de kunne efterprøves, har vi kunnet påvise alvorlige fejl, manipulation og direkte usandheder, skrev Heidi Højmark Helveg i en mail til Ritzau torsdag aften.

Advokaten oplyste, at hun og Martin Brygmann har henvendt sig til DR ti gange igennem syv måneder for at få fremlagt dokumentation.

Den danske entertainer Martin Brygmann mener, at DR i en udgivelse kommer med ærekrænkende påstande om ham. Han vil derfor have et forbud mod den, oplyser hans advokat. (Arkivfoto).
Powered by Labrador CMS