I lykkelige omstændigheder

Pippa Middleton, lillesøster til Storbritanniens kommende dronning, venter barn nummer to.

Udgivet Opdateret

Selv i denne aldeles triste corona-tid opstår der ind imellem lys i mørket. Det gælder blandt andet for den britiske familien Middleton, der blandt andet tæller nationens kommende dronning, hertuginde Kate.

Hertugindens yngre søster Pippa Middleton og hendes mand James Matthews er nemlig i lykkelige omstændigheder. Det skriver blandt andet Page Six.

Artiklen fortsætter under videoen

Parret har i forvejen sønnen Athur på to år og dermed kan Kate se frem til at skulle være moster for anden gang og hendes egne tre børn, prins George på syv, prinsesse Charlotte på fem samt prins Louis på to år, til at få endnu en fætter eller kusine.

Den fantastiske nyhed har da også ifølge en kilde skabt utrolig glæde i hele familien, der ligesom alle andre i landet gennemgår en aldeles hård periode med isolation og hvad der ellers er gældende af restriktioner.

Middleton-familien, som angiveligt er tæt knyttet til hinanden, har på grund af pandemien ikke haft mulighed for at være sammen siden det tidlige forår og har heller ikke umiddelbart udsigt til det. Heller ikke selv om julen står for døren.

Prins William og Kate forklarede for eksempel en gruppe studerende i Cardiff tidligere på måneden, at de fortsat ikke ved, hvem de kommer til at tilbringe højtiden sammen med.

Dronningen har allerede meddelt, at hun og prins Philip vil tilbringe julen alene på Windsor Castle i stedet for at tage til Sandringham sammen med familien, som der ellers er tradition for.

Pippa Middleton og James Matthews, der blev gift den 20. maj 2017, bor i London, men skulle angiveligt være tæt på at købe en 72 hektar stor landejendom, Bucklebury Farm Park, i Berkshire, hvor hendes forældre bor.

Det fremgår ikke hvornår Pippa Middleton har fødselstermin.

Powered by Labrador CMS