Hun var Arabiens drøm: Nu er dansk stjerne tilbage på TV

Anne Gadegaard er tilbage i en helt ny rolle.

Vi kender bedst Anne Gadegaard fra de store scener til Melodi Grand Prix, men nu er der et nyt kapitel i vente for den kendte dansker. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Anne Gadegaard har præget utallige unge danskeres ungdom med MGP-hittet ‘Arabiens drøm’ i børnenes udgave. Her sang hun sig direkte ind i danskernes bevidsthed – og sidenhen har sanglærken medvirket i den voksne udgave af Melodi Grand Prix ligeså.

Derudover har hun flere gange været med på børne-TV og blandt andet været vært på børnenes MGP. Og nu er sangeren og bloggeren altså klar med endnu et TV-koncept.

– De næste par måneder, indtil jeg har født faktisk, der skal jeg følges af et lille kamerahold. Det kamerahold er nemlig i gang med at følge mig til det program der hedder ‘Influencers’ som bliver vist på YouSee, men også Youtube, skriver Anne Gadegaard blandt andet på sin blog.

En helt særlig grund til at være med

Men for Anne Gadegaard er der også en anden, umiddelbar skjult grund til, at hun ønsker at være med i det her koncept. Det skyldes nemlig, at hun er højgravid – og hun vil gerne dele den oplevelse med en ganske bestemt person.

– De her optagelser vil altid være der. Det vil sige at om 5-10 år kan jeg sidde og se det med min lille pige. Hun kan se hvordan det var, at have hende inde i maven, og hvordan jeg var på det tidspunkt. Det er da så specielt, og jeg elske ideen om at hende og jeg skal sidde og se det sammen, skriver hun på sin blog.

Derudover skriver Anne Gadegaard også om de mere tekniske grunde til at være med, såsom at hun gerne vil vise, hvordan det er at være en kendt person, der tjener penge på at blogge.

Det har allerede været første optagedag, hvor TV-holdet fulgte den kendte blogger og sanger til et fotoshoot.

Kendte.dk har forsøgt at få en kommentar fra Anne Gadegaard, men hendes manager, Kathrine Schlechter, skriver i en mail, at Anne Gadegaard ikke ønsker at medvirke i et interview.

Powered by Labrador CMS