-Hun har ødelagt hans karriere

Jury i injuriesag vil se, hvem Johnny Depp i virkeligheden er, hævder advokat for hans ekskone, Amber Heard

Udgivet Opdateret

Der er lagt op til, at det seneste kapitel i det skilte skuespillerpar Johnny Depp og Amber Heards juridiske slagsmål med hinanden kan tage adskillige uger.

Johnny Depp har sagsøgt sin ekskone for 50 millioner dollar og anklaget hende for injurier, fordi hun i 2018 skrev en klumme, hvor hun beskrev sig selv som en offentlig person, der har oplevet misbrug i hjemmet.

Amber Heard nævnte ikke Depps navn i klummen, som blev bragt i den amerikanske avis Washington Post.

Men ifølge hans advokater har hun ødelagt hans karriere med en løgn. Det siger de tirsdag, da advokaterne kommer med deres indledende bemærkninger i retten i Fairfax i den amerikanske delstat Virginia.

Forbundet med løgne

- I næsten 30 år har hr. Depp haft ry for at være en af de mest talentfulde skuespillere i Hollywood. Men i dag er hans navn forbundet med en løgn, en falsk udtalelse fra hans tidligere kone, siger advokaten Benjamin Chew tirsdag.

Omvendt mener Amber Heards advokat, at der er klare beviser for, at Johnny Depp har været voldelig over for Heard i deres forhold. Han vil vise juryen i sagen, hvem den rigtige Johnny Depp er.

- Bag ved den røde løber, bag ved berømmelsen, bag pengene, bag piratkostumerne, I kommer til at se, hvem den mand i virkeligheden er, siger advokaten Ben Rottenborn.

- Hun var voldelig

Ifølge Amber Heards advokat har Johnny Depp både udsat Heard for fysisk og psykisk vold. Hun er også blevet følelsesmæssigt og verbalt misbrugt ifølge advokaten.

Johnny Depps advokat hævder, at Depp aldrig nogensinde har slået en kvinde - heller ikke Amber Heard. I stedet siger Benjamin Chew, at det er Amber Heard, der var voldelig over for Johnny Depp.

Parret var også i retten i forbindelse med deres skilsmisse i 2017.

Tabt til avis

I en anden retssag i 2020 blev der fundet beviser for, at de havde haft et stormfuldt ægteskab, hvor de begge havde været voldelige over for hinanden.

Johnny Depp har også tabt en retssag imod den britiske tabloidavis The Sun, fordi han mente, at avisen havde stemplet ham for at begå hustruvold.

Amber Heard har svaret igen på injuriesagen imod hende ved at sagsøge Johnny Depp for 100 millioner dollar. Hun sagde i den forbindelse, at Johnny Depp havde udøvet omfattende fysisk vold og misbrug overfor hende.

Johnny Depp og Amber Heards forhold er nu endt i en retssag
Johnny Depp og Amber Heards forhold er nu endt i en retssag

JOHNNY DEPP

John Christopher Depp II (født den 9. juni 1963 i Owensboro, Kentucky, USA) er en amerikansk skuespiller, der er kendt for sine roller som lidt småskøre og excentriske figurer, som hovedpersonen i fx Sweeney Todd: Den djævelske barber fra Fleet Street, Jack Sparrow i Pirates of the Caribbean-quadrilogien og som Willy Wonka i Charlie og chokoladefabrikken. Han har samarbejdet meget med instruktør og nære ven, Tim Burton i otte film: Edward Saksehånd (1990), Ed Wood (1994), Sleepy Hollow (1999), Charlie og chokoladefabrikken (2005), Corpse Bride (2005) Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street (2007) Alice in Wonderland (2010) og Dark Shadows (2012). Depp har også modtaget ros for sit skuespil af virkeligt-levende personer såsom Edward D. Wood jr., Jospeh Pistone og George Jung. Film med Depp på rollelisten har indtjent over $2.2 mia. i USA ved box office og over $4.7 mia. verden over. Depp har været nomineret til 3 Oscars og han har vundet en Golden Globe og en Screen Actors Guild Award.

Kilde: Wikipedia
Powered by Labrador CMS