Hun fortryder ikke opsigtsvækkende beslutning

Prinsesse Anne af England har gjort noget, der i den grad strider med de royale traditioner.

Prinsesse Anne regnes for en af de flittigste i den britiske kongefamilie, nor det handler om officielle, royale forpligtelser. Foto: Scanpix/Reuters/Matthew Childs
Prinsesse Anne regnes for en af de flittigste i den britiske kongefamilie, nor det handler om officielle, royale forpligtelser. Foto: Scanpix/Reuters/Matthew Childs
Udgivet Opdateret

Prinsesse Anne, der er dronning Elizabeths eneste datter, er en af de flittigst arbejdende kongelige og særdeles loyal mod monarkiet. Men samtidig er hun ikke bange for at sige fra.

Artiklen fortsætter under videoen

Det kommer hun ifølge Express selv ind på i et interview med Vanity Fair om sit liv som kongelig, skriver mediet.

Her fortæller prinsessen blandt andet om, hvordan hun ind imellem har brudt med de royale traditioner. Ikke mindst i forbindelse med sine børn, Zara Tindall og Peter Philips.

Hun fravalgte kongelige titler til dem, da de kom til verden selv om de normalt ville få det helt automatisk. En beslutning, hun på ingen måde har fortrudt forklarer hun i interviewet.

”Jeg tror, ​​det har gjort livet lettere for dem, og at de fleste vil give mig ret i, at der er ulemper ved at have titler. Så jeg mener, det var den rigtige beslutning,” siger hun.

Siden er prins Harry og hertuginde Meghan trådt i hendes fodspor. De frasagde også titler til deres søn, Archie, dan han blev født. Siden har de som bekendt også trukket sig selv fra livet som royale.

I interviewet afslører prinsesse Anne også fakta, der sætter hende lidt i bås med sin bror, prins Charles, som er til genbrug og som passer godt på sine ting.

Hun fortæller nemlig, at hun stadig benytter tøj, hun anskaffede sig helt tilbage i 1980´erne.

Prinsessen omtaler også sig selv som ‘en dinosauer’. Det sker i forbindelse med, hun taler om, hvorfor unge mennesker har brug for at sidde bag skærme, når der er så meget at se udenfor.

Prinsesse kom til verden i 1950. Sine børn har hun med Mark Phillips men i dag er hun gift med Timothy Laurence.

Powered by Labrador CMS