Hør prinsessens varme ord

Prinsessen talte fredag ved digital gradueringsfest på sygehuset Sophiahemmet, hvor hun selv er frivillig

Udgivet Opdateret

Siden det spæde forår i 2020, hvor corona-pandemien holdt sit store indtog, har svenske prinsesse Sofia været blandt de frivillige, der giver en hånd med på sygehuset Sophiahemmet i Stockholm.

Prinsessen er samtidig protektor for sygehuset og i den egenskab deltog hun fredag den 5. februar ifølge Expressen i en digital gradueringsfest for nyuddannede sygeplejersker fra stedet. Blandt andet med en tale, som efterfølgende er blevet delt på kongehusets Instagram-profil.

Se og hør den lidt længere nede.

Artiklen fortsætter under videoen

“Havde det været et almindeligt år med normale forhold, ville vi i dag have mødtes i Blå Hall på Stockholm Rådhus. Mange af jer ville sandsynligvis være klædt i det traditionelle og smukke kostume – en sort kjole med en hvid hat – som viser, at I er Sophia-søstre,” indleder prinsessen.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Kungahuset 🇸🇪 (@kungahuset)

“Hver eneste af jer kommer til at gøre en forskel,” siger hun.

Familieforøgelse lige om hjørnet

Prinsesse Sofia og hendes mand, prins Carl Philip, der i forvejen er forældre til sønnerne Alexander og Gabriel, har i øvrigt en familieforøgelse lige om hjørnet. Parret meddelte i december måned, kort efter det også kom frem, at de var blevet smittet med covid-19, at prinsessen venter sig igen.

De har heldigvis begge to smitten godt bag sig og prinsessen forventes at nedkomme omkring månedsskiftet marts og april.

Powered by Labrador CMS