Hollywood-superstjerner sætter forholdet på pause

Skuespilleren Orlando Bloom og popsangerinden Katy Perry mødte hinanden i januar sidste år.

Skuespilleren Orlando Bloom og popsangerinden Katy Perry er ået hvert til sit. Foto: JEAN-BAPTISTE LACROIX/Scanpix.
Udgivet Opdateret

Efter lidt over et års romance er kærligheden kølnet af mellem Orlando Bloom og Katy Perry.

I en fælles erklæring oplyser repræsentanter på vegne af den 40-årige filmstjerne og den 32-årige popsangerinde, at parret er gået fra hinanden.

– Inden der opstår rygter eller falske forlydender, kan vi bekræfte, at Orlando og Katy holder en respektfuld og kærlig pause i øjeblikket.

Meldingen kommer blot få dage efter årets oscaruddeling, hvor Hollywood-stjernerne ifølge Us Weekly deltog i Vanity Fairs efterfest.

Mødte hinanden sidste år

“Pirates of the Caribbean”-stjernen og “I Kissed a Girl”-darlingen mødte hinanden under sidste års Golden Globe Awards.

Bloom og Perry har ikke sagt meget om deres forhold offentligt, men har i stedet ladet billederne tale for sig selv på de sociale medier.

Sangerinden fejrede Blooms 40-års fødselsdag med en kæmpe fest i januar og delte ifølge Us Weekly masser af optagelser og fotos fra festlighederne på Snapchat.

Også på Instagram har parret vist kærligheden frem. Blandet andet fra filmfestivalen i Cannes og fra et velgørenhedsarrangement.

Så sent som i mandags lagde Orlando Bloom et billede op på Instagram, hvor han holder en hund, som ifølge Us Weekly er Katy Perrys hund, Butters. Men nu er forholdet altså sat på pause.

Orlando Bloom har sin seksårige søn, Flynn, fra ægteskabet med Victoria’s Secret-supermodellen Miranda Kerr.

Katy Perry var tidligere gift med komikeren Russell Brand, indtil han ifølge sangerinden dumpede deres ægteskab over en sms.

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS