Hollywood-stjerne møder prins ved velgørenhedsfest

"Mission Impossible"-stjernen Tom Cruise fik æren af at give hånd til prins Philip ved et velgørenhedsarrangement på Buckingham Palace.

Tom Cruise fik æren af at give hånd til prins Philip. Foto: Scanpix.
Udgivet Opdateret

Verdensstjernen Tom Cruise er vant til at bevæge sig rundt mellem de største stjerner i Hollywood.

Men da den 54-årige “Mission Impossible”-skuespiller onsdag var inviteret til middag i Buckingham Palace, var det med en vis portion ydmyghed, at han gav hånd til prins Philip. Det skriver People.

Tom Cruise og prins Philip er begge støtter af den internationale undervisningsorganisation Outward Bound, der støtter børn og unge i deres udvikling gennem udendørsaktiviteter.

Og det var netop i den anledning, skuespilleren lagde vejen forbi London.

Tom Cruise var æresgæst

Tom Cruise var nemlig æresgæst ved fejringen af den britiske del af organisationens 75-års jubilæum, som blev afholdt på Buckingham Palace.

Filmstjernens deltagelse i jubilæet var ikke offentliggjort på forhånd og kom som en stor overraskelse for arrangementets øvrige gæster.

Hilste på prins Philip

Før middagen hilste stjerneskuespilleren på prins Philip, og mødet mellem de to udviklede sig hurtigt til store grin og venskabelig stemning.

Aftenen igennem blev Tom Cruise flere gange set i afslappet samtale med den 95-årige prins Philip – blandt andet med hænderne i lommen.

Prins Philip, som var vært for middagsarrangementet, har været protektor for organisationen Outward Bound siden 1999.

Se et billede af Tom Cruises møde med prins Philip her:


/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS