Hold op, hvor jeg savnede dem

Sygeplejeskolen-stjernen Molly Egelind er i en alder af 33 nået til et sted i livet, hvor hun både er solidt plantet i familien og står godt i karrieren

Molly Egelind medvirker i hele tre programmer som har premiere i efteråret og vinteren. Hun medvirker i både den fjerde sæson af TV 2-serien 'Sygeplejeskolen', i DR-kunstprogrammet 'Søs, Molly og malerne' sammen med sin mor Søs Egelind, og i TV 2-julekalenderen 'Kometernes jul'.
Molly Egelind medvirker i hele tre programmer som har premiere i efteråret og vinteren. Hun medvirker i både den fjerde sæson af TV 2-serien "Sygeplejeskolen", i DR-kunstprogrammet "Søs, Molly og malerne" sammen med sin mor Søs Egelind, og i TV 2-julekalenderen "Kometernes jul".
Udgivet Opdateret

Efter fire måneder på barsel med sit andet barn har skuespillerinden Molly Egelind mærket en forandring. Hun er blevet voksen.

Hvilket er en forandring for den 33-årige Sygeplejeskolen-stjerne, som ellers ikke har følt sig specielt voksen, selv om hun både er gift og har en syvårig datter.

- Barn nummer to har gjort et eller andet. Min mand og jeg er mere solidt plantet i at ville hinanden, familielivet og alt det kedelige, siger skuespillerinden, som snart er aktuel i den nye sæson af "Sygeplejeskolen".

Det var på en sommerhustur for nylig, at det for alvor gik op for den unge skuespillerinde, hvor investeret hun var i familielivet med manden Benjamin Hasselflug og deres to døtre på fire måneder og syv år.

Første gang

Det var første gang hun var væk fra sin mand og ældste datter i meget lang tid, og hun kunne mærke, hvor meget hun savnede dem, selv om de kun var væk fra hinanden i et par dage.

- Hold op, hvor jeg savnede dem. Der er et eller andet smukt i, at man kan savne hinanden så meget efter et par dage, og det må jo betyde, at jeg har valgt rigtigt, siger Sygeplejeskolen-stjernen, som har været gift med Benjamin Hasselflug siden 2016.

Skal ud og rejse

Derfor glæder hun sig også til fremtiden i den lille familie, hvor hun håber, at de skal ud og rejse sammen, når den yngste er blevet lidt ældre.

- Jeg glæder mig til at ungerne bliver større, det er ikke lige med et spædbarn, at man rejser Asien rundt, men rejse det skal vi forhåbentlig, siger den unge skuespillerinde, der til efteråret og vinter har premiere på tre projekter, som hun har medvirket i.

Både den fjerde sæson af TV 2 Charlie-serien "Sygeplejeskolen", hvor hun fortsat spiller sygeplejerskeeleven Anna.

Men også hele to projekter, hvor hun for første gang arbejder sammen med sin mor, Søs Egelind. Sammen medvirker de i DR-kunstprogrammet "Søs, Molly og malerne", og spiller begge med i årets TV 2-julekalenderen "Kometernes jul".

Været hyggeligt

- Det er gået overraskende godt, at vi arbejder sammen. Det har virkelig været hyggeligt, vi delte også garderobe under optagelserne af årets julekalender, fortæller Sygeplejeskolen-stjernen, som aldrig før har oplevet at have så mange projekter, der har premiere samtidig.

Den nye og fjerde sæson af "Sygeplejeskolen" får premiere den 26. september på TV 2 Play og TV 2 Charlie.

BLÅ BOG: Molly Egelind

Molly Maria Blixt Hasselflug-Egelind (født 20. november 1987) er en dansk skuespillerinde.

Hun debuterede med filmen Okay fra 2002. Molly er datter af skuespiller Søs Egelind og filmfotograf Björn Blixt. Blev i 2015 uddannet som skuespillerinde fra Syddansk Musikkonservatorium og Skuespillerskole i Odense.

Molly har sidenhen medvirket i en række film, men blev især kendt for hendes rolle som Astrid i filmen Den skaldede frisør (2012) instrueret og skrevet af Susanne Bier. Denne rolle indbragte hende i 2013 en Robert-nominering for Årets kvindelige birolle. Samme år modtog hun SVEND PRISEN for ”Årets danske håb”.

Egelind deltog i sæson 15 af Vild med dans, hvor hun dansede med den professionelle danser Mads Vad. Parret endte på en andenplads.

Molly Egelind blev i august 2016 gift med skuespiller Benjamin Katzmann Hasselflug.

Kilde: Wikipedia
Powered by Labrador CMS