Historien bag Peter Ingemanns mystiske fødselsdag-selfie

På Facebook hentyder dagens fødselar til influenceres liv i virkeligheden og på de sociale medier

Mandag fylder den populære tv-vært 48 år. Billedet er der en helt speciel grund til. Foto: Privat.
Udgivet Opdateret

– Det skal blive mellem dig, mig og læserne, griner Peter Ingemann.

Den populære tv-vært fylder mandag 48 år. Og har i den forbindelse gjort opmærksom på det med et opslag på Facebook – og i det en slet skjult hentydning til andre kendisser, der valfarter til Dubai.

Et opslag, han selv vender tilbage til.

Peter Ingemann, en af landets absolutte tv-yndlinger, kan nu sætte et grønt ‘v’ ud for fødselsdag nummer 48.

– Indtil videre er den gået rigtigt fint, siger han til Kendte.dk.

Dagen startede med en hurtig morgenmadsfejring af fødselaren, da resten af familien hurtigt skulle tilbage til computere og hjemmeundervisning – dog ikke uden den obligatoriske gave-overrækning.

– Jeg er kommet i den alder, hvor man ikke rigtig ønsker sig noget, så det er konen, der bestemmer, griner Peter Ingemann.

På den måde er Ingemann nu den lykkelige ejer af et gavekort til en isenkræmmer, en moccamaster kaffemaskine og en el-kedel.

Der var dog også et opslagsværk til den historieinteresserede at finde i bunken af gaver.

“Influenzaer”

“Ja ja, ser sgu lidt morgentræt ud. Men måtte som den store ‘influenzaer’ jeg er – tidligt op og tage et fødselsdags-selfie”, står der i opslaget på Facebook.

Det, der altså skal blive i en sluttet kreds, er, at billedet er opstillet – nøjagtigt som andre influencere bruger filtre og andre kneb for at fremstå bedst muligt.

– Jeg har brugt fem minutter med datterens føntørrer for at få mit hår til at se sådan ud, griner han igen.

“Så mangler jeg bare en flybillet til Dubai, så vil jeg blive druknet i Vuitton-tasker og kan sælge mine brugte boksershorts og snotklude på hookers.cum – sorry jeg mente onlyfans inden dagen er omme”, står der videre i opslaget, der på den måde kommenterer på andre kendissers måde at leve livet på.

Helt tilfreds

Peter Ingemann behøver intet filter for at sløre virkeligheden: Han er er fuldt tilfreds med både sin alder, og hvor han er livet.

– Jeg skal ikke klage, men livet kan da være udfordrende, som han udtrykker det og fortsætter:

– Man kan jo ikke mærke, vandet er varmt, hvis det ikke har været koldt.

Den nu 48-årige tv-vært er ikke i tvivl om, at lærepenge – dyre eller ej – drypper ned gennem generationerne.

Peter Ingemann har aldrig lagt skjul på det noget tumultariske forhold til sin far, som han på mange måder mener, han har lært af. Som faderen også selv gjorde og forsøgte at give det bedste videre til næste generation.

– Det bliver destilleret nedad, og så prøver jeg at gøre det bedre, siger han.

Ananas-ring og svinekam

At det skarpe 5-0-hjørne er ved at nærme sig, bekymrer ikke Peter Ingemann.

– Man er den alder, man er. Mange, jeg kender, siger: “Du er 15 eller 85”, siger Peter Ingemann, der mener, at så passer det meget godt.

Han håber at slå sin 50-års fødselsdag sammen med konens ditto til en 100-års af slagsen – og så skal der serveres mad a la 80’erne.

– En ananas-ring med hønsesalat til forret og svinekam til hovedret, siger Ingemann, mens han bruger et par sekunder på at tænke over en dessert – og ender sandsynligvis med en form for budding eller rand.

Fremtiden

Indtil videre kommer Peter Ingemann ikke til at hvile på de nys – og igen – vundne tv-laurbær. (Peter Ingemann har i januar for femte gang modtaget Billed-Bladets TV-Guld-pris som ”Årets mandlige underholdningsvært”. red).

I uge syv løber de næste knallert-programmer over skærmen. I støbeskeen ligger et livsstilsprogram, i slut 2021/start 2022 to større, historiske serier og i anden halvdel af 2022 er det igen historieprogrammer, der står på to-do-listen.

Fødselsdagen skal fejres igen i aften – efter alle coronakunstens regler – i aften med en middag i familiens skød.

Peter Ingemann har for øvrigt 146.000 Facebook-følgere og 180.000 følgere på Instagram.

Powered by Labrador CMS