Hertuginde Kate med helt særlig detalje

Under en audiens på Buckingham Palace overstrålede en særlig detalje besøget fra den ukrainske præsident og præsidentfrue.

Udgivet Opdateret

Onsdag fik prins William og hustruen Kate fint besøg, da den ukrainske præsident Volodymyr Zelenskyy og præsidentfruen Olena var rejst til Storbritannien.

Parret tog imod præsidenten og hans frue ved en audiens på Buckingham Palace. Det er første audiens i det britiske kongehus siden pandemien brød ud.

Men det er ikke selve besøget, der løb med opmærksomheden.

Som så mange gange før var det nemlig hertuginden af Cambridge, der fik medierne til at svirre. For der var en helt ny detalje ved hertuginde Kate, skriver Daily Mail.

Hertuginden var iført en safir- og diamanthalskæde, samt matchende dråbeformede øreringe i blå.

Smykkesættet er en hæder til svigermoren prinsesse Diana, da hun selv har båret et lignende sæt smykker fra en kollektion, der blev kendt under navnet ‘The Saudi Suite’.

Sættet der indeholdt halskæde, øreringe, armbånd, ur og ring fik prinsessen i bryllupsgave af den daværende kronprins Fahd af Saudi Arabien.

I 2010 gav prins William netop det sæt til Kate, da de var blevet forlovet, sådan så hun selv kunne sætte sit eget præg på det.

Se billeder af det flotte sæt smykker i galleriet ovenfor.

Powered by Labrador CMS