Her vender fællessang tilbage

Phillip Faber, Johannes Langkilde og Katrine Muff trækker i arbejdstøjet i decemberdagene og indtager sendefladen

Tv-vært og chefdirigent for DR Pigekoret Phillip Faber lover at give et nummer på pianoet juleaften. (Stillfoto).
Tv-vært og chefdirigent for DR Pigekoret Phillip Faber lover at give et nummer på pianoet juleaften. (Stillfoto).
Udgivet Opdateret

Hvis der er én ting danskerne har lært om sig selv og hinanden under nedlukningen, er det, at fællessang er et kæmpehit.

Der er under en måned til juleaften, og nu pakker DR programmerne ud for sendeplanen i december.

Johannes Langkilde og Katrine Muff, som har været værter for flere af kanalens fællessangprogrammer, slår sig endnu en gang sammen og skal nu stå i spidsen for "DR's store juleshow 2021".

Det er første gang, at Katrine Muff er vært for showet, som sendes lørdag den 18. december, og det er en drøm, der går i opfyldelse.

- Det er det største, jeg kan forestille mig. Jeg er en kæmpe julegris, der pynter op allerede i november, og jeg skal passe på ikke at bryde ud i jul allerede, når vi stiller urene over til vintertid, siger hun i en pressemeddelelse.

Katrine Muff og Johannes Langkilde får blandt andre besøg af DR Symfoniorkestret, DR Pigekoret, Hjalmer og Annisette, som fortolker klassiske julesange i 'DR's store juleshow 2021'. (PR-foto).
Katrine Muff og Johannes Langkilde får blandt andre besøg af DR Symfoniorkestret, DR Pigekoret, Hjalmer og Annisette, som fortolker klassiske julesange i "DR's store juleshow 2021". (PR-foto).

Julestemning i hjemmene

I juledagene bliver der også gensyn med en anden kendis fra "Fællessang", nemlig Phillip Faber.

Juleaften vil han binde aftenens programmer sammen, afslører DR.

- Jeg ved, der sidder mange alene juleaften især i denne tid, så jeg er så glad for, at vi kan holde hinanden lidt med selskab, siger han i pressemeddelelsen og tilføjer:

- Jeg skal nok love at spille lidt på klaveret undervejs, så der kan komme julestemning hjem i stuerne, lyder det fra Phillip Faber.

Bager søde sager

Han vil også stå i spidsen for DR Vokalensemblets julekoncert fra Garnisons Kirke, som sendes på DR2.

Ingen jul uden søde sager - for første juledag viser DR "Den store julebagedyst", hvor otte juniorbagere i fire makkerpar går i køkkenet for at kreere de flotteste og mest velsmagende julegodter.

Til nytår går de voksne bagedystdeltagere i teltet og kaster sig over festfyrværkerier af kagekreationer.

DR tager også et tilbagekig på det forgangne år. Det sker anden juledag med Kåre Quist og Stéphanie Surrugue som værter.

Kåre Quist og Stéphanie Surrugue er igen værter for 'Året der gik', som får deltagelse af årets hovedpersoner. (PR-foto).
Kåre Quist og Stéphanie Surrugue er igen værter for "Året der gik", som får deltagelse af årets hovedpersoner. (PR-foto).
Powered by Labrador CMS