Her er de kendte smittet med coronavirus

Coronavirus Covid-19 har også ramt flere kendisser.

Udgivet Opdateret

Danmark er delvist lukket ned på grund af coronavirus Covid-19, men det er jo ikke kun i Danmark, at sygdommen hærger.

Stort set hele verden er mærket af udbruddet af coronavirus. Det har også betydet, at en række kendte navne har været ude at annoncere, at de er smittet med sygdommen, skriver PeopleogOregon Live

Artiklen fortsætter efter videoen

I galleriet ovenfor kan du se kendte, der har fået konstateret coronavirus.

Tidligere landsholdsspiller ramt

Det er knap en uge siden, at det kom frem at den tidligere danske landsholdspiller Thomas Kahlenberg var blevet smittet med coronavirus Covid-19.

Siden er over 50 personer kommet i karantæne efter at have været tæt med den tidligere fodboldspiller, der naturligvis er ked af det over situationen.

– Jeg er så ked af alt det, jeg har “sat i gang”. Folk der er sat karantæne osv. Jeg sender dem alle mange tanker, og håber ingen vil blive sygdomsramt, skrev Thomas Kahlenberg på sin Instagram-profil.

Hollywood-stjerner ramt

Over hele verdenen har udbruddet udskudt adskillige koncerter, forestillinger og produktioner af film og tv-serier.

Det er kun knap et døgn siden, at det kom frem, at et af Hollywoods helt store kendispar har fået konstateret coronavirus.

Efter at have befundet sig i Australien er Tom Hanks og konen Rita Wilson blevet smittet med coronavirus.

Du kan se de andre kendte, der er blevet ramt af coronavirus.

En dag af gangen

Hollywood-stjernen Tom Hanks giver nu sine mange fans verden over en opdatering, efter det torsdag kom frem, at den amerikanske skuespiller og hans hustru, Rita Wilson, begge er smittet med coronavirus.

63-årige Tom Hanks har delt et billede på Instagram af parret fra deres karantæne på et hospital i Australien, hvor de begge smiler iført baseballkasketter.

– Hej folkens. Rita Wilson og jeg vil gerne takke alle her Down Under, som tager sig så godt af os. Vi har covid-19 og er i isolation, så vi ikke smitter andre. Der er mennesker, der kan blive alvorligt syge af virussen.

– Vi tager det én dag ad gangen. Vi kan alle gøre noget for at komme igennem det her, nemlig at følge eksperternes råd og passe på os selv og hinanden, ikke?, skriver han til billedet.

Powered by Labrador CMS