Harry skaffede ikke Meghan Disney-jobbet

Mange fans har troet, det var Harry der fik Meghan ind i varmen hos Disney.

Udgivet Opdateret

Hertuginde Meghan og hertug Harry er nu trådt tilbage som seniormedlemmer af det britiske kongehus og er flyttet til Los Angeles. Det betyder, de nu kan tage lønnet arbejde som alle andre.

Artiklen fortsætter under videoen.

De har siden de den 8. januar proklamerede, at de agtede at træde tilbage også sagt, det er deres mål at blive økonomisk uafhængige.

Der har gennem lang tid været talt om, at Meghan skulle lægge stemme til en Disney film og i forgangne uge kom det ifølge Harpes Bazaar så frem, at det allerede er sket frem.

Det handler om dokumentarfilmen ‘Elephant’ der vil løbe over skærmen på Disney + i april og som er produceret til fordel for organisationen Elephants Without Borders.

Talte med Disney bossen

Tidligere i år dukkede der en videooptagelse op af Meghan og Harry ved premieren på Lion King i London den 14. juli 2019. Her kunne man se Harry snakke med Disneys administrerende direktør, Bob Iger, og det så ud som om hertugen anbefalede sin kone til et fremtidigt samarbejde.

Hello Magazine har tidligere har skrevet, at Meghan lavede sin stemmeindspilning for filmen i efteråret 2019. Det skete efter hun tidligere på sommeren var blevet kontaktet af filmens skabere, Mark og Vanessa Berlowitz.

Udviste stor passion

På det tidspunkt havde Meghan allerede vist interesse for filmen i nogen tid og havde også set nogle af optagelserne til den.

Hun udviste stor passion for det hun så og det er den kendsgerning, der fik holdet bag til at konkludere, at hun ville være den rette til at lægge stemme til den.

Ifølge Harpers Bazaar handlede Harrys samtale med Bob Iger således ikke om job. Han fortalte derimod om sin hustrus taknemmelighed over at skulle være en del af produktionen.

Powered by Labrador CMS