Harry og Meghan er lige kommet hjem: Nu er alle de glade minder ødelagt efter hjerteskærende nyhed

Det royale par er blevet mødt af en meget trist nyhed.

Udgivet Opdateret

På den glade rejse rundt i hele Oceanien har prins Harry og hertuginde Meghan Markle mødt mennesker fra både nær og fjern. Men efter parret kom hjem havde de håbet på at have en kortere pause, hvor de blot kunne være dem selv og nyde Meghan Markles graviditet. Sådan er det ikke blevet.

Derimod har det royale par mødt en mur, da en ganske særlig person de mødte på rejsen – har givet dem en uendelig trist nyhed.

Den unge teenager Eva McGauley drømte om at møde den britiske prins og hertuginde. Og det fik hun lov til. For Eva var mødet med den royale helt specielt og et minde, som hun desværre har taget med sig i graven.

Den unge teenager er nemlig død af en kræftsygdom, som hun fik konstateret som 15-årig. Men søndag morgen kom beskeden, som ingen nogensinde håbede på at læse – den unge, modige kvinde havde tabt kampen til kræft.

Eva McGauley havde oprettet en indsamling, der skulle samle penge ind til at kæmpe mod seksuel vold og dets ofre via hendes Instagram-profil Evas Wish. Det lykkedes hende at samle 65.000 australske dollars sammen – eller godt 308.000 danske kroner.

Powered by Labrador CMS