Harry har bedt om våbenhvile

Har kontaktet sine nærmeste for at få 'parkeret' alle tvister før sin farfars begravelse

Udgivet Opdateret

Se flere billeder i galleriet ovenfor

Prins Harry har nu strakt sin hånd ud mod en række af de nære medlemmer af sin familie i et forsøg på at få ‘parkeret’ de interne familie stridigheder, inden prins Philip bliver stedt til hvile.

Der skulle ifølge blandt andet The Sun være tale om hans far prins Charles, broderen prins William og de to kusiner Beatrice og Eugenie.

Betragtelige spændinger

Spændingerne i familien skulle være ganske betragtelige. Ikke mindst efter Harry og Meghans interview med Oprah Winfrey, der løb over alverdens TV-skærme i starten af mats måned.

Prins Harry rejste fra sit hjem i Montecito, Californien, allerede søndag efter han modtog meddelelsen om, at hans elskede farfar, prins Philip, var sovet stille ind på Windsor Castle fredag den 9. april.

Ved den sørgelige begivenhed lørdag bliver det første gang i mere end et år, han kommer til at stå ansigt til ansigt med familien.

I isolation på Frogmore Cottage

Straks efter sin ankomst til Storbritannien gik Harry i selvisolation hos sin kusine prinsesse Eugenie og hendes familie på Frogmore Cottager og herfra har han taget kontakt til sin nære familie.

“På trods af alt, hvad der måtte være sket og ‘sårene’ stadig er ganske åbne, er det alles håb, at der kan blive lagt låg på stridighederne. Lige nu handler det for alle om at give hertugen af Edinburgh den afsked, han fortjener,” fortæller en kilde.

Prins Philip bliver stedt til hvile i St. Georges Chapel lørdag den 17. april. Ceremonien går i gang klokken 15 og indledes med et minuts stilhed over hele Storbritannien.

På grund af corona-restriktioneren vil kun den nærmeste familie og ganske få øvrige udvalgte være til stede.

Se flere billeder i galleriet ovenfor

Powered by Labrador CMS