Hans hjerte og milt er ramt

Sangeren Benjamin Hav bliver dette års 'Plads til forskelle'-ambassadør på koncertkaravanen Grøn

Udgivet Opdateret

Vi er alle én stor familie.

Sådan lyder det fra rapstjernen Benjamin Hav, der også har lagt navn til den gruppe, han ofte optræder med, Benjamin Hav & Familien.

Benjamin Hav, der debuterer på årets Grøn som artist, skal ikke blot optræde på Grøn. Han er også blevet udpeget som koncertkaravanens nye 'Plads til forskelle'-ambassadør.

Enorm ære

Det oplyser Grøn i en pressemeddelelse.

Udnævnelsen er en enorm ære, lyder det fra Benjamin Hav.

- Det er en direkte forlængelse af mit eget ønske om at udbrede den gode stemning med stærke referencer til den ukomplicerede hippietid i 60'erne, hvor alle var frie, siger han i pressemeddelelsen og fortsætter:

- Euforien har peaket i mit ansigt, siden jeg sagde ja til at være med om bord. Den peakstemning går igen i mit lille hjerte og milt ved tanken om at udbrede budskabet om plads til forskelle hele sommeren igennem.

Et bedre sted

I samarbejde med sportsbrandet Hummel og Grøn står Benjamin Hav bag designet af en T-shirt, hvis overskud sammen med publikums pantdonationer går til Muskelsvindfondens 'Plads til forskelle'-pris.

Siden 2016 har Muskelsvindfonden uddelt Plads til forskelle-prisen, som gives til konkrete projekter, indsatser, initiativer eller kampagner, der har til formål at skabe plads til forskelle i samfundet.

Ifølge Benjamin Hav gør overskuddet verden til et bedre sted.

Ferielejre

- Det kan jeg godt lide. For vi er alle forskellige. Du er forskellig. De er forskellige. På den måde er vi ens. Én stor familie - med plads til forskelle, siger han i pressemeddelelsen.

Sidste år gik 'Plads til forskelle'-prisen til tilbuddet Heltecamps, som laver ferielejre for børn, der lever med kronisk sygdom, handicap eller er i et længere sygdomsforløb.

Slutter 30. juli 

Årets Grøn begynder i Tårnby 20. juli. Herefter fortsætter koncertkaravanen i Kolding, Aarhus, Aalborg, Esbjerg, Odense, Næstved og slutter af i Valby 30. juli.

Det er bryggerigiganten Tuborg og Muskelsvindfonden, der står bag koncertturnéen. Overskuddet fra koncerterne går til fondens arbejde.

Musiksommeren bliver mindeværdig for rapkometen Benjamin Hav. (Arkivfoto).
Musiksommeren bliver mindeværdig for rapkometen Benjamin Hav. (Arkivfoto).
Powered by Labrador CMS