Han var en verdensstjerne ved nettet – nu er den 35-årige asiat død

Badmintonstjernen Jung Jae-sung fra Sydkorea var i mange år en del af verdenseliten, og har ofte været en torn i øjet på flere danske spillere. Jung Jae-sung er død i en alder af bare 35 år fredag den 9. marts.

Udgivet Opdateret

Han var en verdensstjerne inden for badminton, hvor han i særdeleshed gjorde sine hoser grønne i double-turneringer. Jung Jae-sung er død i en alder af bare 35 år.

I sine velmagtsdage spiller sydkoreaneren sammen med Lee Yong-dae – og deres bedste resultat var en bronzemedalje ved de olympiske lege i London i 2012.

Faktisk var det det danske double-par Mathias Boe og Carsten Mogensen, som slog Jung Jae-sung og Lee Yong-dae ud i semifinalen. Danskerne fik senere sølv.

Dansk rival har skrevet et tweet

De to sydkoreanere har adskillige gange spillet store finalekampe mod netop de to danskere – og har faktisk vundet de fleste.

Mathias Boe har da også lavet et tweet oven på den triste nyhed (artiklen fortsætter under opslaget):


Således har Jung Jae-sung og Lee Yong-dae blandt andet vunder French Open, Danish Open og en lang række asiatiske turneringer.

Højest på listen er dog to gevinster i All England, som i manges øjne er badmintonsportens svar på Wimbledon.

Døde efter et hjertestop

Men der bliver ikke mere badminton for Jung Jae-sung, der fredag den 9. marts døde efter et hjertestop.

Det skriver The Times Of India.

En repræsentant fra det badminton-hold, hvor han var træner, udtaler følgende til Allkpop.com:

– Vi har aldrig hørt, at Jung Jae Sung skulle lide af en sygdom af nogen art. Han har lige været fakkelbærer ved vinter-OL i Pyeongchang for nylig. Vi er rystede over at høre, hvad der er sket, udtaler personen.

Powered by Labrador CMS