Han kan ikke få nok af hende

A$AP Rocky kalder det en velsignelse at have Rihanna i sit liv

Udgivet Opdateret

Se flere fotos i galleriet ovenfor

Som Kendte.dk tidligere har skrevet, så danner den amerikanske rapper A$AP Rocky nu par med superstjernen Rihanna. Og han betragter det som en velsignelse, at hun er blevet en del af hans liv.

Det sagde han ifølge Harpers Bazaar i et interview i forbindelse med premieren på hans nye dokumentar ‘Stockholm Syndrome’ ved ‘The Tribeca Film Festival’ i weekenden den 12. og 13. juni.

En velsignelse

Rihanne medvirker i filmen og det undlader A$AP Rocky ikke at gøre opmærksom på i interviewet, hvor han taler om sin store kærlighed.

– Det er vigtigt at have støtte i det virkelige liv, ved du. Det er fantastisk, og jeg føler mig oprigtigt talt velsignet, siger han blandt andet.

‘Stockholm Syndrome’ handler om en episode i Stockholm i 2019, hvor A$AP Rocky blev arresteret efter at være kommet i håndgemæng med to mænd.

Han blev efterfølgende kendt skyldig i voldeligt overfald og modtog en betinget fængselsdom.

Sit livs kærlighed

A$AP Rocky fortalte tilbage i maj måned for første gang om, hvordan et mangeårigt venskab med Rihanna har udviklet sig til et kærlighedsforhold.

Harpers Bazaar skriver, at han ved den lejlighed omtalte Rihanna som sit livs kærlighed og samtidig gjorde det klart, at han sagtens kan se sig selv stifte familie sammen med hende.

Se flere fotos i galleriet ovenfor

Powered by Labrador CMS