Hædret for DR-programserie

Den kendte korrespondent og journalist Stéphanie Surrugue har fået tildelt en pris for sit arbejde på DR-programserien 'Danskere i verden'

Udgivet Opdateret

DR's internationale korrespondent Stéphanie Surrugue har i programserien "Danskere i verden" rejst jorden rundt for at skildre danskere, som har sat deres aftryk på planeten.

Og med det arbejde har Stéphanie Surrugue selv sat et aftryk.

Den kendte journalist har fået overrakt Copenhagen Goodwill Ambassadors-prisen. Det oplyser DR i en pressemeddelelse.

Særligt glad for netop den pris

- Jeg er særligt glad for at modtage prisen, fordi den er uddelt af mennesker, der om nogen ved, hvad det var, jeg og mine dygtige kolleger forsøgte at fortælle med "Danskere i verden": at der er inspirerende danskere, som er draget ud, og som har skabt sig liv og tilværelser rundt om, men som aldrig har glemt deres ophav, siger Stéphanie Surrugue blandt andet i sin takketale.

Copenhagen Goodwill Ambassadors er et netværk af danske erhvervsfolk placeret i ledende stillinger i over 25 lande.

Stéphanie Surrugue kan selv kalde sig for 'dansker i verden'. Hun arbejder kloden rundt som korrespondent og har både boet i USA og Frankrig. (Arkivfoto).
Stéphanie Surrugue kan selv kalde sig for "dansker i verden". Hun arbejder kloden rundt som korrespondent og har både boet i USA og Frankrig. (Arkivfoto).

Rundt på seks kontinenter

I programserien har Stéphanie Surrugue rejst seks kontinenter rundt. Blandt andre i sporet på Metallica-trommeslageren Lars Ulrich i USA og storvildtjægeren og forfatteren Natasha Illum Berg i Afrika.

Stéphanie Surrugue kan selv kalde sig for "dansker i verden". Hun arbejder kloden rundt som korrespondent og har både boet i USA og Frankrig.

Et unikt indblik

- Stéphanie Surrugue har givet os et unikt indblik i, hvad det at skifte Danmark ud med det store udland kan bringe med sig på godt og ondt, lyder det i motivationstalen fra Copenhagen Goodwill Ambassadors formand, Jens Kramer Mikkelsen.

Det er kun anden gang, Copenhagen Goodwill Ambassadors-prisen bliver uddelt. 

Netværket, Copenhagen Goodwill Ambassadors, blev stiftet i 1996.

Powered by Labrador CMS