Gravide Meghan og prins Harry forlader England

76 events på 16 dage er, hvad der venter det royale par. Det er en stor omgang - og samtidig er det parrets første royale tour som et par.

Glade ser de ud, Meghan Markle og prins Harry. Foto: Victoria Jones/Scanpix.
Udgivet Opdateret

Det kan godt være, at prins Harry og hertuginde Meghan Markle netop har offentliggjort, at der er en lille ny på vej.  Men det får ikke den royale familie til at slække på tempoet og tage sig tid til at fejre begivenheden. Derimod er prinsen og hertugen taget down under, hvor de netop nu gennemfører den første royale tour som et par.

Det britiske fantompar skal bruge de næste 16 dage på den sydlige halvkugle. Foruden de to følger et hold på ti mennesker, som skal følge dem rundt. Og allerede inden, at parret selv havde offentliggjort, at der var en lille ny på vej, så var rygtemøllen igang, da Meghan Markle gik med en stak lilla ringbind i favnen, der skjulte maven.

Det er første gang, at Meghan Markle er i Australien, men selvom turen går sydpå så får prinsessen travlt. Der spekuleres i, at hun vil skifte tøj op mod tre gange dagligt. Derfor er Meghan Markles stylist og bedste ven, Jessica Mulroney, med på rejsen. Da de ankom til lufthavnen i Sydney blev det unge elskende par hurtigt ført ud i en bil, inden de skulle mod nye royale opgaver.

Travlt program

Harry og Meghan skal allerede tirsdag møde Governer-General Sir Peter Cosgrove og dennes kone. Modsat den normale tradition, så modtager Harry og Meghan ingen officiel modtagelsescermoni, som det ellers oftest gøres i Commonwealth-lande.

Som en del af den 16 dage lange tour vil de to besøge Sydney, Melbourne, Dubbo og Fraser Island. Efter en uge i Australien, så går turen til Fiji, Tonga og afslutningsvist New Zealand. I alt har de to 76 arrangementer, som de skal deltage i. Men Invictus Games Sydney er hovedpunktet. Det er et event, som Harry var med til at stifte i 2014, som giver syge og skadede veteraner muligheden for at deltage i en lang række sportsgrene.

Prins Harry var sidst i Australien i 2017, hvor han offentliggjorde Invictus Games skulle afholdes i Sydney.

Powered by Labrador CMS