Gravid tv-vært har frygtet det værste

Petra Nagel venter en lille søn til marts, og graviditeten forløber her op til terminen som planlagt. Og det er hun faktisk overrasket over.

Udgivet Opdateret

I slutningen af marts bliver Petra Nagel efter planen mor for første gang.

Den højgravide DR-værtinde venter en lille dreng med sin kæreste, Asbjørn, og til stor overraskelse for den vordende mor går alt, som det skal.

Den skønne tv-vært har frygtet det værste.

– Jeg ved ikke, hvad jeg præcist havde frygtet, men jeg havde nok tænkt, at det ville blive sindssygt, og jeg ville blive skør og sur på Asbjørn hele tiden, men sådan har det faktisk overhovedet ikke været, siger Petra Nagel på den røde løber til årets Zulu Awards.

Det foregik i ugens løb og kan fra søndag ses på TV 2 Play.

Det praktiske er på plads

Parret har fået det meste af det praktiske såsom puslebord på plads og glæder sig bare til at få den lille purk i armene, supplerer kæresten Asbjørn.

– Du (Petra Nagel, red.) nævnte forleden nat, at det er meget godt, at mennesket er drægtigt i ni måneder, sådan så man ikke bare bliver forældre fra den ene dag til den anden, men så man går og vænner sig til tanken, siger han og fortsætter:

– Men igen får man at vide fra alle sider, at man på ingen måde kan forberede sig på det. Det praktiske kan vi godt, men det følelsesmæssige kan man måske ikke forberede sig så meget på.

Er kendt for at bruge sig selv

Petra Nagel er kendt for at bruge sig selv i sine tv-programmer, og seerne kommer også helt tæt på hende og kærestens overgang fra at være to til at blive tre i en række nye udsendelser.

– Det handler meget om identiteter i et parforhold, men også om kroppen. Der sker jo mange vanvittige ting, siger Petra Nagel.

Parret, som har dannet par siden sommeren 2016, ved endnu ikke, hvad deres lille søn skal hedde.

Powered by Labrador CMS