Gifteklare topmodeller: Danske kendismænd har været på knæ

Et dansk kendispar, som tidligere har brudt forlovelsen, skal giftes alligevel. Læs om årets celebre frierier.

Udgivet Opdateret

Bryllupsklokkerne bimler hos adskillige danske kendispar, og der er flere supermodeller blandt de vordende brude.

Efter næsten fem års forhold faldt popsangeren Christopher i sensommeren på knæ for modelkæresten Cecilie Haugaard. Frieriet skete ifølge det 26-årige kendispar i Tisvilde – samme sted, hvor parret blev kærester.

– Det var den bedste aften i mit liv, skrev Cecilie Haugaard efterfølgende på Instagram.

Modellen og sangerinden

Også modellen Sus Wilkins skal giftes. Sangerinden Freja Kirk friede nemlig for nylig Danmark har talent-dommeren.

Endnu en gifteklar topmodel er den danske Victoria’s Secret-engel Josephine Skriver. Efter flere års forhold friede den amerikanske musiker Alexander DeLeon til den 25-årige undertøjsmodel. Det skete udenfor under en rejse til Finland, hvor parret var taget til for at se nordlys.

– Han bad mig være sin for evigt. Mit livs kærlighed, skrev Josephine Skriver efterfølgende på Instagram i en billedkavalkade fra frieriet til sine over 5,5 millioner følgere.

Så skulle, så skulle de ikke, så…

Det var også i udlandet, at dj’en Faustix friede til tv-personligheden Irina Olsen – for anden gang. Parret har tidligere brudt forlovelsen og er gået fra hinanden, men fandt sammen igen.

I november faldt den 29-årige dj så igen på knæ for den 31-årige tv-personlighed under en rejse til den italienske storby Milano.

– Jeg glæder mig til at tilbringe resten af mit liv med min bedste ven og er taknemmelig for, at vi har fundet hinanden igen og er stærkere sammen end nogensinde. Kærlighed overvinder alt, skrev Irina Olsen efterfølgende på Instagram.

Bryllupsklokkerne kimer også hos en anden dansk tv-personlighed. Paradise Hotel-deltageren Patrick Brylov friede nemlig til rigmandsdatteren Mikala Kjær i kærlighedens by, Paris.

Sød musik i smilets by

Også hos sangeren Hugo Helmig er der hen over efteråret opstået sød musik. Den 20-årige Please Don’t Lie-hjerteknuser har nemlig friet til kæresten Marie Frølund.

Og den vordende brud får et sæt celebre svigerforældre. Hugo Helmig er nemlig søn af sangeren Thomas Helmig og Renée Toft Simonsen.

En anden aarhusiansk musiker, som har været på frierfødder, er rapperen U$O. Han har nemlig friet til skuespillerinden Lykke Sand, som er kendt for at være Ingrid Dahls datter i “Rejseholdet”.

– Er verdens lykkeligste mand, skrev den 37-årige speedrappende aarhusianer om sin 36-årige forlovede.

Og i april skrev hun:

– For lige præcis en måned siden friede mit livs kærlighed til mig. Det var ét af de der øjeblikke, hvor tiden står stille, og hvor hjertet føles, som om det er ved at eksplodere af glæde.

Se ringene her:

Cecilie Haugaard:


Sus Wilkins:


Josephine Skriver:


Irina Olsen:


Hugo Helmig:


Mikala Kjær:


U$O:


Lykke Sand:


Powered by Labrador CMS