Gift i dybeste hemmelighed

Scarlett Johansson og Colin Jost har givet hinanden deres ja ved en intim og hemmeligholdt ceremoni.

Udgivet Opdateret

Den amerikansk skuespillerinde, model og sanger Scarlett Johansson har officielt sagt ja til sin forlovede, komikeren, forfattere og skuespilleren Colin Jost. Det skriver blandt andet People.

Parret har holdt planerne helt ind til kroppen og det er end ikke dem selv, der har offentliggjort den glade nyhed. Den kom derimod via et Instagram-opslag fra velgørenhedsorganisationen Meals on Wheels America, som det nygifte par er ivrige støtter og fortalere for. Se opslaget længere nede i artiklen.

Artiklen fortsætter under videoen

Det er en organisation, der kæmper mod ensomhed og levere måltider i hjemmet til personer, som  ikke selv er i stand til at købe eller tilberede deres egen mad.

Parret blev forlovet i maj 2019 og den dobbelt Oscar-nominerede Scarlett Johansson blev første gang spottet med sin forlovelsesring i juli samme år i forbindelse med Comic-con messen i San Diego og promoveringen af hendes kommende film Black Widow.

“Vi er vilde med at bringe nyheden om, at Scarlett Johansson og Colin Jost i weekenden er blevet gift ved en intim ceremoni sammen med deres nærmeste familie og kære og efter alle Covid-19 sikkerheds-regulativer. Deres bryllupsønske er at gøre en forskel for sårbare ældre voksne i denne vanskelige tid ved at støtte @mealsonwheelsamerica,” står der i Instagram-opslaget fra Meals on Wheels America.

Det indeholder samtidig en opfordring til at bidrage økonomisk til organisationens arbejde.

Mens ægteskabet er det første for Colin Just, er det tredje gang Scarlett Johansson bliver gift. Hun var fra september 2008 til december 2010 gift med skuespilleren Ryan Reynolds og igen fra  2014 til 2017 med journalisten Romain Dauriac, som hun har sin seks-årige datter Rose Dorothy Dauriac med.

Powered by Labrador CMS