George Clooney fuppet: Par anholdt i Thailand

Et italiensk par, der siden 2013 har været eftersøgt af Interpol, er anholdt i Thailand.

Udgivet Opdateret

Tilbage i 2010 var stjerneskuespilleren George Clooney en sur mand. Det var han, fordi hans gode navn og gode udseende var blevet misbrugt.

Nu kan han glæde sig, for personerne bag misbrugen af Clooneys identitet lader nu til at være anholdt.

Under navnet “GC” havde to svindlere – 58-årige Francesco Galdelli og 45-årige Vanja Goffi – oprettet et tøjmærke i stjernens navn. Det skriver BBC.

I deres svindelnummer havde de blandt andet brugt forfalskninger af stjernens navn og forfalskede billeder af dem selv, der optrådte med stjernen.

I 2010 vidnede Clooney mod parret i en retssal i Milano. Her kunne Clooney fortælle, at han hverken var tilhænger af parrets tøjmærke – eller på de billeder, der blev fremvist af ham og parret i retten:

– Jeg ryger ikke, jeg har ikke det ur og jeg går ikke med sådan nogle bukser. De bruger mit navn, ikke for at snyde mig, men for at snyde andre, sagde Clooney da i retten.

Artiklen fortsætter under videoen

For at undslippe politiet forlod parret siden Italien – de har siden 2013 været eftersøgt af Interpol.

Solgte salt forklædt som Rolex-ure

Parret blev lørdag anholdt i en luksusvilla i den thailandske by Pattaya, oplyser thailandsk politi.

Efter et samarbejde mellem italiensk og thailandsk politi var det lykkedes at finde frem til parret, hvis villa blev omringet.

Ved pågribelsen skulle Francesco Galdelli ifølge thailandsk politi have erkendt, at have udgivet sig for at være George Clooney.

I Thailand har de ifølge BBC finansieret deres luksusliv ved endnu et svindelnummer.

Således har de solgt falske Rolex-ure på nettet – så falske, at køberne i flere tilfælde blot har modtaget små pakker med salt med posten frem for de dyre luksusure.

Powered by Labrador CMS