Geggos chokerende fund: Kom hjem til kæmpe blodplet

Den populære tv-personlighed aner stadig ikke trods undersøgelser af familiens hunde, hvor blodet stammer fra.

Stephanie “Geggo” Christiansen er en del af den prisvindende serie “Familien fra Bryggen”. Foto: Scanpix/David Leth Williams
Stephanie “Geggo” Christiansen er en del af den prisvindende serie “Familien fra Bryggen”. Foto: Scanpix/David Leth Williams
Udgivet Opdateret

Geggo gjorde et chokerende fund.

Der ventede Stephanie “Geggo” Christiansen en meget ubehagelig og mystisk opdagelse, da hun søndag sammen med datteren, Alba, kom hjem fra en hyggelig shoppetur og frokostaftale med sin mor, Linse Kessler.

I et nyt indlæg på sin blog, geggosverden.dk, beskriver den 27-årige tv-personlighed, at hun med egne ord fandt en “kæmpe blodplet” på sofaen i familiens hus i Dragør.

Kun hundene var hjemme

Mens familien var ude på søndagstur, var det kun hundene, Baby og Karma, og Linse Kesslers ene hund Cino, der opholdt sig i huset.

Derfor tjekkede Geggo straks de tre hunde grundigt for at undersøge, hvor blodet stammede fra.

– Men der er ingenting at finde. Hverken på deres krop, ansigt, poter, i munden på nogle af dem, i ørerne eller noget som helst.

– Der er ikke så meget som en dråbe blod rundt om munden på nogle af dem, skriver den prisvindende “Familien fra Bryggen”-stjerne i blogindlægget.

Uvist hvor blodpletten stammer fra

Ifølge Geggo, der er aktiv dyrerettighedsforkæmper, er pletten alt for stor til at være kommet fra eventuel pludselig løbetid hos Baby eller Karma.

Og hundene plejer heller ikke at komme op at toppes.

– Der er ingen huller, ingen sår, nada, nix. Min næste tanke er så, at de må have fået fat i et dyr – men hvor skulle det dyr komme fra?

– Alle døre er lukkede, og der er ikke spor af pels, knogler eller lignende. Mysteriet er ikke løst endnu, skriver Geggo.

Geggo har delt flere billeder af den mystiske og store blodplet på sin blog, geggosverden.dk.

Læs hele blogindlægget og se billederne her.

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS