Geggo: -Derfor fortæller vi ikke hvad Mopper fejler

Offentligheden får ikke at vide, hvad Mopper fra Familien fra Bryggen fejler. Det fortæller Geggo.

Udgivet Opdateret

Familien fra Bryggen afslørede fornylig at Mopper er alvorlig syg. Mange af de som følger familien i tykt og tynd undrer sig dog over, at den eller bramfrie familie skjuler, hvad Mopper fejler.

Men det får offentligheden ikke at vide.

Geggo lagde torsdag et billede op af Mopper og lille Alba på Facebook. Her kom netop spørgsmålet om, hvad Mopper fejler:

– Det er sgu tarveligt at slynge ud at mopper er meget syg og så ikke fortælle, hvad hun fejler. Vi følger jer i tykt og tyndt og normalt holder i ikke noget skjult. Nu kan der så laves en masse gættelege om, hvad mopper fejler.. Det sgu ikke fair. Jeg har et gæt, men tænk hvis det er forkert. Læg nu bare kortene på bordet. Det ødelægger jo de næste mange afsnit, skriver Kennie Albinus Lindholm i en kommentar til billedet.

Geggo: Vi deler ikke alt

Her kom Geggo med et svar:

– Som seer forstår jeg godt du gerne vil vide hvad der er galt – men det betyder ikke at vi ikke må holde noget for os selv. Det er VORES liv, dermed bestemmer vi hvor meget vi deler. Vi deler normalt ikke alt nej – det er noget du føler. Men der er faktisk rigtig meget jeg f.eks holder for mig selv. Og det vil både jeg og mopper have lov til hvis vi føler det. Det er Moppers valg at det ikke er kommet ud endnu. Måske hun vælger i de senere afsnit at afsløre det, det ved du jo ikke? Hvis ikke – så er det bare sådan det er. Det virker grådigt og egoistisk af dig at forvente at vi blotter os 100% – vi har sgu også lov at holde nogle ting for os selv, svarer Geggo.

Familien fra Bryggen kan følges hver torsdag klokken 20 på TV3.



Powered by Labrador CMS