Går ‘all in’ i kommende Elvis biografi

Tom Hanks viser sin hårpragt eller snarere mangel på samme i herlig video.

Udgivet Opdateret

Den amerikanske skuespiller overlader ikke noget til tilfældighederne, når det gælder de karakterer og filmroller, han takker ja til. Heller ikke hvis det betyder, at han må ændre ‘lidt’ på sit udseende.

Det beviste han med alt tydelighed, da han via et video-link var med på ‘The Graham Norton Show’ her lige efter jul. Det er en herlig lille video, der efterfølgende er blevet delt på showets Instagram-profil. Se den lidt længere ned i artiklen.

Artiklen fortsætter under videoen

Tom Hanks er i øjeblikket i gang med indspilningen af en kommende Elvis biografi, der er skrevet Baz Luhrmann, og hvor han spiller Oberst Tom Parker, der var manager for ‘Kongen’.

Rollen, også den rigtige Oberst Tom Parkers frisure, har han i den grad taget til sig. Han har simpelthen fået barberet mere eller mindre hele ‘parykken’ af.

“Lad mig vise jer det forfærdelige hår, jeg skal have for at spille Oberst Tom Parker,” siger Tom Hanks i showet, inden han fjerne den kasket, han har på.

”Jeg har lige skræmt børnene. Undskyld,”

Produktionen af filmen, der foregår i Australien, blev tidligere i år tvunget til midlertidig at stoppe. Det skete efter, at såvel Tom Hanks som han hustru Rita Wilson blev testet positive for covid-19.

Det fremgår ikke hvornår filmen forventes færdig ligesom der heller ikke er meldt en dato ud for premieren.

Powered by Labrador CMS