Game of Thrones-instruktør forsvarer Ed Sheeran efter kritik

Det faldt ikke i god jord hos alle seriefans, da musikeren Ed Sheeran tonede frem på skærmen.

Det faldt ikke i god jord hos alle seriefans, da musikeren Ed Sheeran tonede frem på skærmen. Foto: Brendan McDermid/Scanpix.
Udgivet Opdateret

Det var langt fra alle Game of Thrones-fans, der tog pænt imod Ed Sheeran, da han forleden fik sin debut i den populære serie.

På de sociale medier langede flere ud efter musikeren, fordi de mente, at han var fejlplaceret i serien og forstyrrede seriens univers.

Tager Sheeran i forsvar

Det har nu fået en af seriens instruktører til at tage den britiske hitmager i forsvar. Det skriver det amerikanske medie Newsweek.

– Jeg synes, Ed gjorde et vidunderligt stykke arbejde. Han er en fortrinlig skuespiller og en vidunderlig person, lyder det fra Jeremy Podeswa, som instruerede musikeren i afsnittet.

Til mediet forklarer den canadiske instruktør desuden, at han mener, at mange fans af serien havde svært ved at se bort fra Ed Sheerans berømmelse.

– Han passede til rollen, fordi han skulle synge. Hvis folk ikke vidste, hvem Ed var, ville de ikke have tænkt over det.

– Jeg synes, folk stillede for mange spørgsmål ved det. De bringer så meget af hans berømmelse ind i det. Langt mere end hvad nogen forventede, da vi gik ind til det, siger Jeremy Podeswa til mediet.

Han understreger, at han håber, at Shape of You-sangeren ikke er blevet såret over folks reaktioner på afsnittet.

– Ed er sådan en elskværdig fyr og virkelig oprigtig og nede på jorden. Han gik ind til dette udelukkende med gode intentioner om at komme og gøre et godt stykke arbejde og synge godt, forklarer instruktøren, der ifølge Newsweek har instrueret seks afsnit af “Game of Thrones”.

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS