Frederik indviede nyt “kronjuvel”

Onsdag indviede kronprins Frederik DTUs nye kronjuvel.

Kronprins Frederik fik hjælp af Per Vers ved indvielsen af DTU’s nye ‘kronjuvel’. Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix
Kronprins Frederik fik hjælp af Per Vers ved indvielsen af DTU’s nye ‘kronjuvel’. Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix
Udgivet Opdateret

Kronprins Frederik indviede onsdag DTUs nye kronjuvel på Lyngby Campus.

Kronprinsen fik desuden hjælp af musikeren Per Vers.

Lyngby Campus danner centrum for ingeniørvidenskabelig forskning, uddannelse, innovation og rådgivning baseret på life science.

DTU har med sin seneste nybygning fået mulighed for at samle en stor del af universitetets forskningsmiljø inden for life science og bioengineering på Lyngby Campus.

Det nye bygningskompleks omfatter 42.000 kvadratmeter og danner en moderne ramme om et internationalt forskningsmiljø, som befinder sig i krydsfeltet mellem biovidenskab og teknisk videnskab.

Løser afgørende samfundsproblemer

Visionen for DTU’s satsning inden for life science og bioengineering er at bidrage til at løse nogle af dette århundredes afgørende samfundsproblemer.

Der er blandt andet tale om bæredygtig fødevareproduktion til en stadigt stigende befolkning, effektiv kræftbehandling, nye sundhedsteknologier og omstilling fra en oliebaseret til en biobaseret kemisk og farmaceutisk industri.

Kronprins Frederik forestod onsdag den officielle åbning. I fejringen deltog desuden uddannelses- og forskningsminister Søren Pind, oplyser DTU.

Og Dorthe Gerlach fra HUSH underholdt ved indvielsen.

Se billederne øverst i artiklen…

Powered by Labrador CMS