Forsvundet skuespillerinde frygtes død

Den amerikanske skuespillerinde forsvandt onsdag.

Udgivet Opdateret

Stjerneskuespillerne Naya Rivera forsvandt onsdag på en sejltur med sin søn.

Politiet frygter, at hun er død, skriver BBC.

Artiklen fortsætter efter videoen

Den 33-årige skuespiller blev ikke fundet i løbet af torsdagens afsøgning af Lake Piru, som hun sammen med sin fireårige søn, var sejlet ud på.

Efter det nedslående resultat har politiet forklaret, at de antager, at skuespillerinden er død.

Det blev også understreget, at der fra politiets side kun er tale om en eftersøgningssag, og at der i den forbindelse ikke ledes efter en mulig gerningsmand.

Politi betragter det foreløbigt som en tragisk ulykke.

– Vi antager, at der er sket en ulykke. Vi antager, at hun er druknet i søen. Der er ingen tegn på kriminalitet, og der er ingen tegn på, at det er gået noget galt udover at være en tragisk ulykke, lød det fra Chris Dyer fra politiet i Ventura County, der står bag eftersøgningen.

Onsdag eftermiddag havde Naya Rivera lejet en båd og sejlet ud på Lake Piru med sin fireårige søn.

Knap tre timer efter passerer en anden båd, skuespillerindens, og finder den fireårige søn alene i båden. Her bliver politiet inddraget i sagen.

Til betjente forklarer den fireårige søn, at de begge havde været ude at svømme, men at moren aldrig var kommet op i båden igen.

Senere på dagen blev Naya Rivera formelt efterlyst.

Torsdag blev søen lukket for offentligheden, mens politiet afsøgte den efter skuespillerinden. Eftersøgningen omfattede 80 mænd, samt helikoptere og både.

Powered by Labrador CMS