Forholdet er slut

Forholdet er forbi mellem radioprofilen Le Gammeltoft og iværksætteren Tommy Ahlers. Det lykkedes ikke at forene sig under fælles tag

Tommy Ahlers blev for alvor kendt i offentligheden som iværksætter i de første sæsoner af 'Løvens hule'. Da han blev minister i Lars Løkkes-regering, trak han sig fra programmet. (Arkivfoto).
Tommy Ahlers blev for alvor kendt i offentligheden som iværksætter i de første sæsoner af "Løvens hule". Da han blev minister i Lars Løkkes-regering, trak han sig fra programmet. (Arkivfoto).
Udgivet Opdateret

Kærligheden er kuldsejlet mellem iværksætteren og tidligere minister Tommy Ahlers og radioprofilen Le Gammeltoft.

Det oplyser Le Gammeltoft i et opslag på Instagram.

- Når kærligheden er der, skal man rykke på det. Derfor valgte vi at flytte sammen sidste forår. Man skal dog også erkende, når tingene ikke fungerer, skriver hun og fortsætter:

- Den erkendelse er vi i fællesskab nået frem til, og derfor har vi valgt at gå fra hinanden. Det har været for svært at flytte sammen - hver med to børn - og få det til at fungere. Vi er kede af det, men glade for alt det, vi havde sammen.

Mødte hinanden i 2019

46-årige Tommy Ahlers og 43-årige Le Gammeltoft mødte hinanden på Folkemødet på Bornholm i 2019.

Efter et års forhold stod de frem på den røde løber i 2020.

Det har været for svært at flytte sammen - hver med to børn - og få det til at fungere, lyder det fra Le Gammeltoft. (Arkivfoto).
Det har været for svært at flytte sammen - hver med to børn - og få det til at fungere, lyder det fra Le Gammeltoft. (Arkivfoto).

Hus til 35 millioner

Sidste år købte de et rækkehus til 35 millioner på Holmen i København, hvor deres fælles liv som sammenbragt familie begyndte.

Le Gammeltoft har to døtre fra et tidligere forhold. Tommy Ahlers bragte også sine to børn fra et tidligere forhold ind i det nye.

- Jeg er sikker på, at huset bliver fuld af musik, larm, kærlighed, grin og gråd. Ligesom det skal være, skrev Le Gammeltoft i februar 2021 på Instagram.

-Vi passer os selv

Kærligheden er nu brast, og Le Gammeltoft oplyser, at parret ikke har mere at tilføje til udmeldingen om bruddet.

- Lige nu passer vi på os selv og vores familier og håber, I vil respektere, at vi ikke har yderligere kommentarer, skriver hun på Instagram.

Powered by Labrador CMS