Flytter fra kæresten og sammen med en anden

Andrea Heick Gadeberg flytter søger lejlighed med ny fyr på trods af forlovelse

Udgivet Opdateret

Andrea Heick Gadeberg strålede som en sol, da hun i marts på de sociale medier offentliggjorde optagelse på Den Danske Scenekunstskole i Odense med start til august og tre år frem.

Derfor har skuespilleren fra ’Dansegarderoben’ besluttet at fraflytte sin forlovede, musikeren Robert Jensen Buhl i København til fordel for en ny adresse i H.C. Andersens by.

Så hun kan gå all in på studierne uden for meget rejsetid.

Og forleden søgte hun så en lejlighed via et Facebook-opslag sammen med sin gode ven og studiekollega Tobias.

Vennepar

- Vi hedder Andrea og Tobias. Vi er et vennepar på henholdsvis 24- og 25 år. Vi har kendt hinanden siden gymnasiet, og nu er vi så ufatteligt heldige, vi skal studere sammen igen på skuespillerskolen i Odense, skriver hun.

- Vi søger en 3-værelsers lejelejlighed i Odense C pr. 1. august. Vores budget er maks 8.000 kr. om måneden. Vi er supersøde, rolige og ordentlige…, lyder det videre.

Farvel til kæresten

Ved premieren på TV 2 Play-serien ’Killjoy’ i Empire Bio for nylig satte hun ord på den nye situation overfor Kendte.dk.

- Det betyder, jeg må sige farvel til min kæreste, som jeg bor sammen med i København. Det er vemodigt, men jeg føler virkelig, at jeg er klar til studierne nu, sagde hun.

- Så jeg bliver fynbo. Det bliver rigtigt dejligt.

Andrea siger farvel til kæresten i København for at flytte til Odense med en ven.
Andrea siger farvel til kæresten i København for at flytte til Odense med en ven.
Powered by Labrador CMS